Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Bergsgatan 11

  • price tag icon 3 929 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 929 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1903
Bergsgatan 11

Välkommen till denna förtjusande vindsvåning med bevarade original detaljer som lockar med en livsstil präglad av både komfort och elegans. Med en inbjudande terrass som öppnar sig mot en fridfull innergård och en mysig kakelugn så skapas en atmosfär av harmoni och värme som genomsyrar varje ögonblick.

Drömmer du om att skapa ditt eget paradis? Denna bostad är perfekt för att förvandla visioner till verklighet. Belägen i ett etablerat område med en fantastisk potential, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden.

Med en gedigen grundstruktur och gott om utrymme att utforska, väntar denna bostad på att bli omvandlad till din egen personliga oas. Renoveringsbehovet öppnar upp för oändliga möjligheter att skapa ett boende som är skräddarsytt efter dina behov och önskemål. Oavsett om du är en erfaren renoverare eller en förstagångsköpare med en önskan att sätta din prägel på ditt hem, är denna bostad en möjlighet som inte får missas.

Den här fantastiska vindsvåningen är en del av en välbevarad fastighet med en rik historik, belägen i det åtråvärda området nära Kungsholms Torg. Här erbjuds en harmonisk tillvaro med närhet till både stadslivets pulserande energi och naturens stillhet. I grannskapet finner du ett mångsidigt utbud av trendiga caféer, restauranger och aktiviteter, samt välsorterade matvarubutiker för din bekvämlighet. Bara en kort promenad bort sträcker sig Norr Mälarstrand med sina pittoreska promenadvägar och den gnistrande Riddarfjärden, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och rekreation.

Denna bostad är värd att se!

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad