Kommande bostad

Bellman, Uppsala

Bellmansgatan 142

  • price tag icon 4 463 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 100 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 81,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 463 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Bellmansgatan 142

VÄLPLANERAD TREA MED NYRENOVERAT BADRUM & INGLASAD BALKONG.

Välkommen till denna ljusa och fina 3:a i Bellman! Här bor du i ett perfekt läge med stor inglasad balkong, nyrenoverat badrum och gäst-wc. Stabil förening med bra ekonomi och låg avgift där kabel tv och bredband ingår. Den välplanerade ytan om 81,5 kvm fördelar sig på välkomnande hall, stort vardagsrum, två sovrum. Vidare finns ett fint kök med gott om förvaring, ett stort badrum med tvättmöjligheter samt en gäst-wc. Den inglasade balkongen ger känslan av ett extrarum som med fördel kan utnyttjas från tidig vår till sena höstkvällar!

Brf Bellman är en representativ och välskött förening där stammarna och många av de stora renoveringarna redan är genomförda. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till Heidenstams torg med bland annat ICA-butik och vårdcentral. Via kort gång- och cykelavstånd finns även Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Även bra kommunikationer samt behagligt cykelavstånd till city! För dig som pendlar med bil tar du dig lätt ut på E4:an. I närområdet finns gott om grönområden och fina promenadstråk.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Bellmansgatan 142, Kommande i Bellman, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad