Såld

Finntorp, Nacka

Becksjudarvägen 39

Slutpris: 5 000 000 kr

Becksjudarvägen 39

Varmt välkomna till denna trevliga fyra rummare med radhuskänsla belägen i Finntorp. Lugnt men ändå mycket centralt läge med närhet till allt. Stor och härlig uteplats mot grönskan i västerläge med plats för utemöbler och grill. Det fria läget gör att denna uteplats blir väldigt privat och som ett extra rum vår- och sommartid. Här avnjuts solen från förmiddagen till kvällen och inbjuder till fantastiska sommardagar. Finns det gott om utrymme för odling. Välskött förening med stabil ekonomi och låg skuldsättning om 3 095 kr/kvm (2022).

- Radhuskänsla
- Välplanerad 4:a
- Insynsskyddad uteplats
- Sol på uteplatsen från förmiddag till kväll
- Goda förvaringsmöjligheter
- Gästtoalett
- Lågt skuldsatt och stabil förening
- Bra parkeringsmöjligheter

Trevligt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för både soffgrupp och större matgrupp och är en naturlig samlingsplats för både familj och vänner. Bostaden erbjuder tre bra sovrum, varav det större med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och utgång till bostadens magiska uteplats. Badrummet är helkaklat och stambytt. Tvättmaskin finns. Här finns även gästtoalett. Hela bostaden har genomgående parkettgolv och fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier.

Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Bostadsrättsföreningen Bergakungen är en trevlig förening som äger marken. I den välskötta föreningen finns även gästlägenhet.

Finntorpsvägen ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 12 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka. Intill Finntorpsvägen ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall. Även Svindersvik ligger intill med promenadstråk längst vattnet och café!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Becksjudarvägen 39, Såld i Finntorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad