Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Båtvägen 43

Nästa visning
calendar icon måndag 24 juni 17:30 - 18:00
  • price tag icon 5 629 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
6 395 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 134 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 629 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Båtvägen 43

Bostadsrättsradhus i gavelläge med fina gräsytor runtom. Nära service, natur och hav!

I Porslinskvarteren blandas anrik designhistoria och kultur med restauranger, caféer och närheten till naturen. I samma miljö har du nu möjlighet att hitta en plats för hela familjen. För här tillverkas numera inte bara vackert porslin – utan även kvadratsmarta radhus. I Gustavsberg har Ikano färdigställt sjutton moderna och kvadratsmarta stadsradhus. I Brf Färga bor du med nyproduktionens alla bekvämligheter, där du inte behöver fundera på vare sig renovering eller dränering. Perfekt för dig som söker ett enkelt, bekvämt och prisvärt boende anpassat efter dina behov.

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva den sista bostaden av de större (134 kvm) i föreningen. Dessutom i gavelläge med större uteplats och egna gräsytor runtom.
Bostaden har en inbjudande och trivsam planlösning med de sociala ytorna på entréplan och sovrummen på mellanplan. Våningsplan tre kan du även förslagsvis inreda som master bedroom, lekrum för barnen eller kontor.

Bostaden har en perfekt grund med genomgående ljusa ytskikt i form av vita väggar och vitlaserad ekparkett. Rymligt, ljust och stilrent kök från Ikea (Veddinge) med gott om matlagningsytor på ljusgrå bänk och köksö för familjen att samlas omkring. Öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns yta för ett ordentligt matbord tillsammans med soffgrupp, en perfekt umgängesplats för familj och vänner. Bostaden har två helkaklade och fina badrum, ett på entréplan och ett på mellanplan. Det på mellanplanet intill sovrummen har bland annat badkar. Intill badrummet och hallen på entréplan ligger en rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och förvaring. Utöver förvaringsmöjligheterna i bostaden finns det även två exteriöra förråd som hör till, ett precis vid entrén och ett på altanen vid baksidan.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

OBS! Det blå elskåpet som står på tomten är preliminärt och planeras att tas bort under hösten 2024.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! måndag 24 juni, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Välkommen på öppen visning! söndag 30 juni, 12:30 - 13:00
Anmäl mig
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Båtvägen 43, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Båtvägen 43, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Båtvägen 43, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad