Såld

Nordanby, Västerås

Bangatan 39B

Slutpris: 1 600 000 kr

Bangatan 39B

Trerummare i toppskick på våning 1!

Välkommen till Bangatan 39B och denna välplanerade bostad med en unik planlösning på första våningen!

- Stabil förening med låg avgift
- Inglasad och stor balkong
- Genomgående gott skick
- Badrum med tvättmaskin

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall, två sovrum varav ett som idag används som en walk in closet, ett stilrent och fräscht kök med plats för matgrupp, ett fräscht badrum med tvättmaskin och ett socialt vardagsrum med utgång till en inglasad och stor balkong!

På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal, bastu, spelrum och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren.

Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats.

Kontakta oss för mer information och boka in dig på visning – du kommer inte att bli besviken!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad