Till salu

Nordanby, Västerås

Bangatan 29A

Nästa visning
calendar icon torsdag 27 juni 18:00 - 18:30
  • price tag icon 4 095 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 295 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 74,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 095 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1961/62
Bangatan 29A

Välplanerad trea med möjlighet till två badrum!

Välkommen till en välplanerad trea på andra våningen med en härlig balkong mot innergården!

Lägenheten på 74,5 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på tre rum och kök. Fräscht kök med gräddvita skåpluckor och kakel ovan arbetsytorna. Här får du även plats med matbord. Badrum med dusch och handfat, finns möjligheterna till att göra detta till ett full utrustat badrum. En mindre WC med anslutning till hall. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Ett tilltalande sovrum med målade väggar samt här når du den härliga balkongen.

På Bangatan bor du i en mycket stabil förening med låga avgifter. Fina miljöer med en familjär innergård. Tvättstuga finns i husets källare. Dessutom finns gym, samlingslokal och solarium i föreningen. Tillhörande förråd finns i källaren.

Här bor du med närhet till stormarknad, butiker och apotek. Aktivitetshallen K7 med aktiviteter så som padel, gym och klättring. Cykelavstånd till Västerås centrum men även gott om busskommunikation med bara någon minut bort från närmsta busshållplats.

Välkommen på visning – du kommer inte att bli besviken!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 27 juni, 18:00 - 18:30
Anmäl mig
Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad