Såld

Kåbo, Uppsala

Banérgatan 10A

Slutpris: 3 400 000 kr

Banérgatan 10A

Fint gavelläge med öppen spis och solig balkong

Ljus och tilltalande gavellägenhet med ett lugnt och insynsskyddat läge högst upp i huset. Balkong i soligt söderläge.

Här bor du på tredje våningen med fin vy över gårdsmiljöer och Kåbos takåsar. Med en takhöjd om ca 2,7 meter, fönster åt tre håll och en ljus färgsättning får du här en bostad med fint ljusinsläpp och rymdkänsla. Bland ytterligare detaljer kan nämnas den fungerande öppna spisen och fönsterbänkarna i marmor. Balkongen ligger fritt och här nås du av både dag- och kvällssolen. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar två källarförråd.

Planlösningen ger dig entré/hall med plats för ytterkläder, kök med matplats samt ett vardagsrum med ljust hörnläge, den öppna spisen och utgång till balkongen. Vidare får ni här ett badrum med badkar och fönster samt två sovrum varav det ena har ett flertal garderober.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och en trevlig och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor och trädgårdsmöbler. I nuläget kan de boende nyttja t ex samlingslokal, hobbyrum och övernattningsrum. Kåbo har en charmig blandning av lägenheter och Uppsalas vackraste villor med sina fina trädgårdsmiljöer. På Banérgatan 10A lever ni i kanten av den rofyllda naturen i Stadsskogen och samtidigt nära Centrum, Botaniska Trädgården och Uppsala Slott. Ni har endast ett kort promenadavstånd till bland annat Akademiska sjukhuset, BMC och Universitetshuset. Läget är även praktiskt nära mataffär, skolor, förskolor och nyrenoverade, mysiga Batteriparken.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Banérgatan 10A, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad