Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Baltzar von platens gata 7C, 1,5tr

Slutpris: 5 300 000 kr

Baltzar von platens gata 7C, 1,5tr

Perfekt 2:a i hörnläge med balkong och sjöglimt! Toppläge på Kungsholmen!

Välkomna till en alldeles perfekt hörntvåa med balkong och sjöglimt mot Riddarfjärden! Här finner ni en charmig och mycket välplanerad lägenhet, gott om förvaring, stora fönsterpartier och ljust hörnläge! Hallen är rymlig och övergår till en inre möblerbar hall som har inbyggd förvaring. Sällskapligt vardagsrum med stor balkong som är lugnt belägen med fri utsikt. Snyggt kök med smakfull inredning, rymligt sovrum och fräsch badrum.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden precis runt hörnet. Här bor du på lugn och populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Sthlm Tapas, Orangeriet och Pontonen. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Endast promenadavstånd till Centralstationen och Arlanda Express.

Varmt välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Baltzar von platens gata 7C, 1,5tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad