Såld

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 35

Slutpris: 13 400 000 kr

Augustendalsvägen 35

Gavellägenhet högst upp med magisk utsikt och terrass!

Tillfälle - sällan till salu!

Unik och exklusiv 3:a (möjlig 4:a) högst upp i fastigheten med penthouse känsla och privat terrass om ca 25 kvm som vetter rakt ut mot Stockholms inlopp med en magisk utsikt över glittrande Saltsjön, mot Fjäderholmarna och dess livliga båtliv. Lägenheten är genomgående lyxigt och smakfullt renoverad och terrassen har en alldeles enastående utsikt över Djurgården, Lidingö och vår vackra huvudstads silhuett, och när skymningen och soluppgång närmar sig har man ofta fröjden att få beskåda de vackraste stunderna härifrån. Bostaden måste upplevas på plats. Välkommen att kontakta Jakob Cherkani för visning!

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Augustendalsvägen 35, Såld i Nacka Strand, Nacka Planlösning från Augustendalsvägen 35, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad