Till salu

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 35

Pris enl ök
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 457 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2020
Augustendalsvägen 35

Välkommen hem till ett av Nackas mest exklusiva lägen!

Nu erbjuds äntligen denna fantastiska bostad belägen i ett av Nackas mest attraktiva platser vid vattnet. Här kan man njuta av en magisk utsikt över Stockholms inlopp från lägenhetens båda balkonger i frontläge över kajen. Här kan man sitta i timmar och blicka ut över vattnet till förbipasserande båtar i kvällssolen.

Den välplanerade lägenheten erbjuder 3 rum och kök med en öppen planlösning som bjuder in till umgänge och gemenskap. Perfekt för middagar med vänner eller familj, eller varför inte bara koppla av och njuta av solnedgången från balkongen.

Med hiss direkt ner till garaget behöver du heller inte oroa dig för parkeringsproblem - här finns egen parkeringsplats som ingår.

Utmärkt kommunikation utanför husdörren vid kajen med båt som enkelt tar er in till city eller vidare ut i skärgården. Det finns även bussar in till slussen vid torget som enkelt nås på andra sidan huset.

Närheten till vackra naturområden ger dig möjlighet till både avkoppling och aktivitet. vackra promenadstråk längst vattnet och Nyckelviken finns inom bekvämt avstånd.

Området är expansivt och har mycket goda framtidsutsikter med framtida tunnelbana.

Miss inte chansen att uppleva denna unika och eftertraktade bostad vid vattnet!

Intresseanmälan

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad