Såld

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 31

Slutpris: 8 200 000 kr

Augustendalsvägen 31

Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende med frontläge mot vattnet och dubbla balkonger i populära Nacka Strand. Med solen både på morgonen och på kvällen blir denna lägenhet svårslagen. Lyxigt boende med hög standard och en otrolig vy över vattnet. Med en 20-30 minuters båttur till Nybroplan eller 10 minuters bilresa till Slussen får du områdets bästa möjliga läge. Denna bostad måste upplevas på plats. Hjärtligt välkommen på visning!

Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och läget i huskroppen längst ut mot vattnet ger ett läge med otrolig utsikt. Lägenheten är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum ligger i front med det bästa utsiktsläget. Härifrån kliver ni ut på någon av de två balkongerna och njuter av vyerna över vattnet med Djurgården och Lidingö i bakgrunden. Den privata delen utgörs av två sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum utrustat med bl.a. golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat kök från Ballingslöv, ekparkettgolv. Garageplats som hör till bostaden kan övertas.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Augustendalsvägen 31, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad