Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 27

  • price tag icon 5 037 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 037 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2020
Augustendalsvägen 27

Unik 3:a i toppenläge med fenomenal utsikt och solig balkong!

Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt The View. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd och en ultimat utsikt över Stockholms inlopp från båda av bostadens sidor med ett unikt läge i husets sista huskropp.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, fint ljusinsläpp och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap.

Köket är stilrent och fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitvaror från Siemens. Mycket bra förvaring i stora skåp.

Bostaden har ett unikt läge med fönster i två väderstreck och frontutsikt mot vattnet åt båda hållen. På balkongen, med plats för loungegrupp får (redan från 12:00) eftermiddag- och kvällssol där du kan njuta av trevliga stunder i solen. Bättre kan man inte bo!

Bostaden har även två välplanerade sovrum med stora fönsterpartier som rymmer dubbelsäng och walk-in closet i klädkammare som ligger i anslutning till hallen.

- Unikt läge i sista huskroppen som ger bostaden enastående utsikt även från sovrummen
- Fantastisk planlösning med generösa ytor för större sällskap
- Genomgående ljuspigmenterat ekgolv
- Generös takhöjd på 2,70
- Mycket förvaring
- Garage i huset

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Augustendalsvägen 27, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad