Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 25

  • price tag icon 4 596 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 495 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 596 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2020
Augustendalsvägen 25

Välplanerad trerummare med balkong i väst!

Välkommen till Augustendalsvägen 25 i Nacka Strand - en fantastisk lägenhet i ett av de mest expansiva områdena i Stockholm. Denna trevliga bostad är belägen i bostadsrättsföreningen Brf The View, en av Nacka Strands mest eftertraktade föreningar med en stabil ekonomi och hög trivselfaktor.

Den här välplanerade lägenheten på 85 kvm är utformad för att tillgodose alla dina behov. Det rymliga och sociala vardagsrummet är perfekt för sammankomster och ger plats för en bekväm soffgrupp och väl tilltagen matplats. Köket, som är från Ballingslöv, har moderna och stilrena ytskikt och är komplett utrustat med vitvaror från Siemens samt fin bänkskiva i massiv ek. Den mysiga balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och ger dig möjlighet att njuta av trevlig kvällssol med ett fint ljusinsläpp under kvällen. Detta ger dig en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag.

Lägenheten har två sovrum som erbjuder mycket utrymme för både föräldrar och barn, och det finns det en praktisk klädkammare som ger dig extra förvaring. Badrummet är stort, helkaklat och är utrustat med komplett tvättpelare med förvaring.

Med sitt fantastiska läge, välplanerade planlösning och moderna ytskikt är detta den perfekta bostaden för en familj som söker bekvämlighet, utrymme och trivsel. Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Augustendalsvägen 25, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad