Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 24

  • price tag icon 3 861 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 861 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1994
Augustendalsvägen 24

Fräsch och välplanerad 3:a i Nacka Strand!

Fräsch och välplanerad 3:a med stor balkong i högt läge på våning 5! Rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel samt utgång till balkong med sjöglimt. Separat, väl tilltaget kök i grön färg och badrum med snygga materialval i populärt, beige microcement med svarta och vita detaljer som ger bostaden en härlig och lyxig känsla. Två sovrum, ett större i storlek med plats för dubbelsäng, förvaring och TV-möbel och ett något mindre sovrum som är perfekt som barn- eller arbetsrum. Separat klädkammare i anslutning till master bedroom ger goda förvaringsutrymmen.

Här bor ni vackert naturnära bara ett stenkast över vattnet från Djurgården och med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. I området finns en variation av restauranger och caféer och en stor variation orörda naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor, parker och trädgårdar. Med goda kommunikationer tar du dig lätt in till stan med både bil, båt, buss, cykel eller tåg. T-banan som är under uppbyggnad och färdig ca 2030 kommer ligga i promenadavstånd från bostaden. Välkommen på visning.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Augustendalsvägen 24, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad