Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 23

  • price tag icon 4 805 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
7 495 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 805 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2020
Augustendalsvägen 23

Välplanerad trerummare med två stora terrasser!

OBS! Endast privatvisningar. Kontakta mäklare för att boka en tid.

Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt The View. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd och en ultimat utsikt över Stockholms inlopp från båda terrasserna på bostadens båda sidor.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, fint ljusinsläpp och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap.

Köket från Ballingslöv är stilrent och fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitvaror från Siemens. Mycket bra förvaring i stora skåp.

Bostaden har ett unikt läge med fönster i två väderstreck och frontutsikt mot vattnet åt båda hållen. Lägenheten kommer med två väl tilltagna terrasser på varsin sida av bostaden med eftermiddag och kvällssol och har generösa ytor för stor loungegrupp och grill. Bättre kan man inte bo!

Bostaden har även två välplanerade sovrum med stora fönsterpartier som rymmer dubbelsäng.

- Genomgående ekgolv
- Två terrasser
- Generös takhöjd
- Fantastisk planlösning och generösa ytor för större sällskap
- Fin utsikt från två håll
- Mycket bra förvaring
- Nära till allt!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Augustendalsvägen 23, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad