Till salu

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 23

6 495 000 kr
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 617 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 11 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2020
Augustendalsvägen 23

Kontakta mäklare för visning!

Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt The View. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd och fin utsikt över Stockholms inlopp.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, fint ljusinsläpp och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap.

Köket är stilrent och fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitvaror från Siemens. Mycket bra förvaring i stora skåp.

Bostaden har ett unikt läge med fönster i två väderstreck och frontutsikt mot vattnet åt båda hållen. Balkongen med eftermiddag och kvällssol har generösa ytor för stor loungegrupp och grill samt. Bättre kan man inte bo!

Bostaden har även två välplanerade sovrum med stora fönsterpartier som rymmer dubbelsäng och väldigt smakfullt inredd walk-in closet.

- Genomgående ljuspigmenterat ekgolv.
- Generös takhöjd.
- Fantastisk planlösning och generösa ytor för större sällskap.
- Mycket bra förvaring.
- Nära till allt!

Intresseanmälan

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad