Såld

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 21

Slutpris: 5 495 000 kr

Augustendalsvägen 21

Attraktiv 3a med havsutsikt från vardagsrum!

Välkommen till Augustendalsvägen 21 i Nacka Strand - en underbar lägenhet med makalös utsikt i ett av Stockholms mest expansiva områden. Denna sköna bostad är belägen i bostadsrättsföreningen Brf The View, en av Nacka Strands mest eftertraktade föreningar med en stabil ekonomi, hög trivselfaktor och alla bekvämligheter.

Den här välplanerade och moderna lägenheten är utformad för att tillgodose allas behov. Det rymliga och sociala vardagsrummet är perfekt för sammankomster och ger plats för en bekväm soffgrupp och väl tilltagen matplats. Köket, som är från Ballingslöv, har moderna och stilrena ytskikt och är komplett utrustat med vitvaror från Siemens samt fin bänkskiva i massivt trä. Den mysiga balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och ger dig möjlighet att njuta av den fantastiska utsikten med ett fint ljusinsläpp under kvällen. Den perfekt platsen att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag.

Lägenheten har två sovrum som erbjuder mycket utrymme för både vuxna och barn, och det finns en praktisk garderob som ger dig extra förvaring. Badrummet är stort, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, samt tvättpelare.

Med sitt fantastiska läge, makalösa vy, välplanerade planlösning och moderna ytskikt är detta den perfekta bostaden för dig som söker bekvämlighet, utrymme och trivsel. Välkommen på visning!

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Augustendalsvägen 21, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad