Såld

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 21

Slutpris: 4 995 000 kr

Augustendalsvägen 21

Smakfull och exklusiv bostad med stor terrass!

Välkommen till Augustendalsvägen 21 i Nacka Strand, ett expansivt område som har mycket att erbjuda. Här saluförs en fin bostad om två rum och kök på 62 kvm med stor terrass som tillhör den välskötta bostadsrättsföreningen Brf The View. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Lägenheten är välplanerad och har en halvöppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök, rymligt sovrum, stort helkaklat badrum och klädkammare. Köket är från Ballingslöv och håller hög standard samt är komplett maskinellt utrustat. Bostaden är i föreningens register inskriven som en 1:a men disponeras idag efter ombyggnad som en 2:a.

En av bostadens största fördelar är den stora terrassen om hela 42 kvm, som är en perfekt förlängning av bostaden för grillkvällar med vänner och familj.

Här bor du i en fin bostad med närhet till allt du kan önska dig, inklusive goda kommunikationer och fantastisk natur i närheten. En perfekt bostad för den som söker en trivsam och lyxig boendelösning i ett expansivt område.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Augustendalsvägen 21, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad