Till salu

Nacka Strand, Nacka

Augustendalsvägen 21

4 995 000 kr
area icon Yta
  • 62 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 766 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 11 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2020
Augustendalsvägen 21

Smakfull 2a med stor terrass!

Kontakta mäklare för visning.

Välkommen till Augustendalsvägen 21 i Nacka Strand, ett expansivt område som har mycket att erbjuda. Här saluförs en fin bostad om två rum och kök på 62 kvm med stor terrass som tillhör den välskötta bostadsrättsföreningen Brf The View. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Lägenheten är välplanerad och har en halvöppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök, rymligt sovrum, stort helkaklat badrum och klädkammare. Köket är från Ballingslöv och håller hög standard samt är komplett maskinellt utrustat.

En av bostadens största fördelar är den stora terrassen om hela 42 kvm, som är en perfekt förlängning av bostaden för grillkvällar med vänner och familj.

Här bor du i en fin bostad med närhet till allt du kan önska dig, inklusive goda kommunikationer och fantastisk natur i närheten. En perfekt bostad för den som söker en trivsam och lyxig boendelösning i ett expansivt område.

Visningar

Välkommen på visning. söndag 11 juni, 13:15 - 13:45
Anmäl mig

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad