Till salu

Sickla, Nacka

Atlasvägen 39

  • price tag icon 3 012 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 495 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 012 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1958
Atlasvägen 39

Välplanerad 4:a precis intill Sickla köpkvarter med inglasad balkong i insynsskyddat läge!

Välplanerad 4:a precis intill Sickla köpkvarter med inglasad balkong i insynsskyddat läge!

- Balkong
- Låg avgift
- Ingen insyn
- Goda kommunikationer
- Precis intill Sickla köpkvarter
- Fantastisk förening med lån på endast 2627kr/kvm

Optimalt planerad och ljus minifyra i fint skick med stora fönster och lättmöblerade rum. En bostad med vackert ljusinsläpp och kvadratmetrarna disponerade på bästa sätt. Här är det lätt att flytta in och ännu lättare att trivas! Modernt och rymligt kök. Fräscht badrum med toalett, dusch, handfat, handdukstork, badrumsskåp och tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och socialt med gott om plats för soffgrupp, förvaring och tv-möbel. Fönsterpartier med utsikt över lummig natur. Sovrummen har plats för dubbelsäng och riklig förvaring. Från det ena sovrummet nås den inglasade balkongen med samma utsikt som från vardagsrummet. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du på en riktigt eftertraktad adress, Atlasvägen, med nära till allt. Grönskande lekpark precis utanför porten. Runt knuten ligger Sickla Köpkvarter, Sicklasjöns badplatser och Nackareservatets strövområden. Allt på promenadavstånd från Hammarby Sjöstad och Södermalm.

Här bor du i ett omåttligt populärt och barnvänligt område längs i Sickla som bl.a. kännetecknas av sitt rogivande lugn men att det samtidigt är nära till stan och allt man behöver.
En badplats med sandstrand och bryggbad finns direkt utanför dörren. Intill badet finns även tennis- och boulebanor. Sickla Strand har även mycket fina promenadstråk och flera lekplatser för dom små.
Nacka naturreservat med upplysta löparspår och elljusspår vintertid samt Hammarbybacken ligger tvärs över viken.
Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på Sickla Sjö, längdskidor vid Nackareservatet samt utförsåkning i Hammarbybacken. I området finns även restaurang, frisör, dagis, & skola.
Sickla Köpkvarter ligger nära med sitt stora affärs- och restaurangutbud (fler än ca 150 butiker) samt Saluhall och bio. Däribland Urban Deli och Voltaire samt Erssons fisk. Här finns även gym (SATS och Friskis & Svettis), systembolag, ICA Kvantum, Willys, apotek, bibliotek och Åhléns m.fl. I Sickla Köpkvarter finns dessutom Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Populära Lekland finns dessutom för barn i alla åldrar. Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter, ligger också nära.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Atlasvägen 39, Till salu i Sickla, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad