Såld

Sickla, Nacka

Atlasvägen 33, 2tr

Slutpris: 4 700 000 kr

Atlasvägen 33, 2tr

Fantastisk fyra med balkong i två väderstreck ett stenkast från Sickla köpkvarter!

Fantastisk fyra med balkong i två väderstreck ett stenkast från Sickla köpkvarter!

- Balkong i söderläge
- Tvättmaskin i bostaden
- Förening med god ekonomi
- Omsorgsfullt renoverad bostad
- Ett stenkast från Sickla köpkvarter

Denna fantastiska och välplanerade fyra med balkong i söderläge och fransk balkong i norr erbjuder dig en unik möjlighet att bo i en vacker bostad med genomgående fina materialval. Fönster i både norr och söder som leder till ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Nya omsorgsfullt utvalda ytskikt. Nylagt ekparkettgolv i hall, alla sovrum och vardagsrum. Här bor du i ett omåttligt populärt och barnvänligt område längs i Sickla som bl.a. kännetecknas av sitt rogivande lugn men att det samtidigt är nära till stan och allt man behöver.

När du kliver in i bostaden möts du direkt av en ljus och luftig atmosfär tack vare det genomgående ljusinsläppet från två väderstreck och de genomgående ljusa materialvalen. Här möts modernitet och tuffare industrikänsla i en trendig kombination. Från balkongen man når via sovrum 2 har du områdets gröna lummiga park precis utanför. Här kan du sitta i en lugn miljö och njuta av solen från tidig morgon till kväll. Åt andra hållet har du istället bostadens franska balkong du når via vardagsrummet med långt gående vyer över bland annat bergig natur och Sickla köpkvarter.

En badplats med sandstrand och bryggbad finns nästan direkt utanför dörren. Intill badet finns även tennis- och boulebanor. Sickla Strand har även mycket fina promenadstråk och flera lekplatser för dom små.

Nacka naturreservat med upplysta löparspår och elljusspår vintertid samt Hammarbybacken ligger tvärs över viken.

Vintertid finns möjlighet till skridskoåkning på Sickla Sjö, längdskidor vid Nackareservatet samt utförsåkning i Hammarbybacken. I området finns även restaurang, frisör, dagis, & skola.

Sickla Köpkvarter ligger nära med sitt stora affärs- och restaurangutbud (fler än ca 150 butiker) samt Saluhall och bio. Däribland Urban Deli och Voltaire samt Erssons fisk. Här finns även gym (SATS och Friskis & Svettis), systembolag, ICA Kvantum, Willys, apotek, bibliotek och Åhléns m.fl. I Sickla Köpkvarter finns dessutom Dieselverkstaden, ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Populära Lekland finns dessutom för barn i alla åldrar. Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter, ligger också nära.

Hammarby Sjöstad finns inom ett bekvämt gångavstånd med sitt stora utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker. Det är även nära till Södermalm.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Atlasvägen 33, 2tr, Såld i Sickla, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad