Såld

Jakobsberg, Västerås

Åsgatan 1

Slutpris: 2 490 000 kr

Åsgatan 1

Charmig trea med öppen spis och en parkeringsplats!

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och charmiga trea på Åsgatan 1!

- Skuldfri förening
- Parkeringsplats
- Öppen spis & fiskbensparkett
- Närhet till Oxbackens Centrum
- 260cm i takhöjd

Här erbjuds vacker fiskbensparkett, en härlig öppen spis, fräscht helkaklat badrum, modernt kök med charmiga detaljer och en balkong i soligt söderläge som vetter mot grönområden. Dessutom finns möjligheten att överta en parkeringsplats.

Här bor du i en stabil och skuldfri förening med låga avgifter och med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Ett stenkast från lägenheten har du matbutiker, apotek, kommunikationer m.m. En kort promenad bort når du Djäkneberget, Mälaren och Västerås City med dess breda utbud av nöjen, shopping och restauranger. Till centralstation tar du dig enkelt på cykel.

Välkommen på Wisning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad