Såld

Östermalm, Stockholm

Artillerigatan 36, 4tr

Slutpris: 11 225 000 kr

Artillerigatan 36, 4tr

Välplanerad 4:a med vackra detaljer i fastighet anno 1884!

VÄLPLANERAD // BALKONG // HÖGT LÄGE // NÄRA ÖSTERMALMSTORG // ÖPPEN SPIS

Varmt välkomna till en bra planerad lägenhet med fönster i två väderstreck och fungerande öppen spis! Fint bevarade tidstypiska detaljer såsom speglade dörrar, fiskbensmönstrade golv, högt i tak och öppna luftiga sällskapsrum. Fint ljusflöde genom hela lägenheten och balkong mot innergården med ett ostört och högt läge. Två sovrum, välplanerat kök i gott skick, badrum samt en gäst-wc. Takhöjd 2.70.

Här bor ni på övre Östermalm, ett lugnt och ostört läge med närhet till både Karlaplan, Fältöversten, Tessinparken och Östermalmstorg samt gångavstånd till Djurgårdsbron, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Mycket bra kommunikationer med T-bana från både Karlaplan, Stadion och Östermalmstorg och i kvarteren går även flertalet innerstadsbussar. Här finns ett stort utbud av mataffärer, caféer, restauranger, butiker och gym.

Välkomna på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad