Såld

Salabacke, Uppsala

Årstagatan 18B

Slutpris: 2 575 000 kr

Årstagatan 18B

Rymlig trea med fungerande öppen spis samt en stor och djup balkong i fritt soligt västerläge!

Trevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med fungerande öppen spis och stor balkong i soligt västerläge! Denna bostad är belägen högst upp i huset med fri utsikt och sol hela eftermiddagen och kvällen. Här bor ni i populära Salabacke med endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" har vuxit fram.

Bostaden erbjuder smakfullt kök med all maskinell utrustning i rostfritt utförande. Två ordentliga sovrum, båda med inbyggda garderober. Luftigt och stort vardagsrummet med öppen spis, naturlig extra matplats samt utgång till bostadens balkong. Balkongen är ovanligt stor och belägen i soligt västerläge, där du kan avnjuta solen från eftermiddag till sen kväll. Helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin.

Föreningen har en fin grön innergård med lekplatser, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Välskött förening där bredband ingår i månadsavgiften!

Populära Salabacke med cykelavstånd till centrum och granne med Gränby centrum Uppsalas "nya stadskärna" är verkligen trevligt. Här finns närhet till Källparken med stora grönytor, mysiga bagerier etc. God service vid Gränby centrum, Årsta centrum samt Brantingstorg med allt du kan behöva. Bra promenad- eller cykelavstånd till centralstationen och city, och nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar.

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare!

TILLTRÄDE: Önskemål om tillträde maj till juli.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Årstagatan 18B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad