Såld

Kungsholmen, Stockholm

Arbetargatan 33C, 1 tr

Slutpris: 9 050 000 kr

Arbetargatan 33C, 1 tr

Vacker och exklusiv fyrarummare med toppläge på Kungsholmen- Garage i fastigheten

Nu saluförs en vacker och exklusiv fyrarummare med toppläge på Kungsholmen. En underbar bostad för dig som uppskattar exklusiva materiaival och vacker inredning, högt i tak samt ljus och rymd. Bostaden har tre bra sovrum, två badrum, bastu samt generösa sociala ytor genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Balkong mot lugn innergård med gott om plats för sittgrupp och växter. Garage i fastigheten.

Brf Dykaren 34 är en äkta förening med 44 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Fastigheten består av Arbetargatan 33 C-F och de fem portarna ligger i två huskroppar på en innegård via Arbetargatan 33 A. Huset är byggt 1918 och gjordes om till lägenheter 2017. Innan dess har fastigheten varit brukslokaler.

Med en kort promenad över Kungsholmen nås Norr Mälarstrand och Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna längs med Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping vid Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Arbetargatan 33C, 1 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close