Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Apelgatan 8

  • price tag icon 3 170 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 170 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1954
Apelgatan 8

Ljus och välplanerad 2,5:a med gott om förvaring samt balkong mot lummig innergård!

Väldisponerad planlösning som ger välkomnande hall med garderober, stort kök med fönster, matplats med plats för stora middagsbjudningar, sovrum med rejäl klädkammare samt badrum med kakel/klinker och dusch. Vardagsrummet är mycket rymligt och ger plats för både större soffgrupp och hemmakontor.

Välskött och stabil förening med stor, grönskande innergård samt gemensamma trädgårdsmöbler och grill. Föreningen har gemensam el (IMD) där varje lägenhet har egen elmätare och förbrukningen kommer på månadsavin. I föreningen finns cykelförråd, fyra tvättstugor, hobbyrum och samlingslokal. Alla lägenheter har ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Här bor ni i hjärtat av Salabacke med cykelavstånd till både city och Gränbystaden. I närområdet finns skola, förskola, mysiga restauranger, två populära konditorier samt flera livsmedelsbutiker. Även närhet till trevliga promenadstråk och grönområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till resecentrum.

Anmäl dig till visningen redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Apelgatan 8, Kommande i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad