Såld

Svartbäcken, Uppsala

Anundsgatan 19

Slutpris: 6 495 000 kr

Anundsgatan 19

FANTASTISK MÖJLIGHET ATT FORMA DITT DRÖMBOENDE I POPULÄRA SVARTBÄCKEN.

Välkommen till en villa belägen i attraktiva villakvarter i Svartbäcken. Här finner ni ett 40-talshus som erbjuder er bl a sällskapsytor, två öppna spisar och fint ljusinsläpp. Rymlig balkong med ett soligt västerläge och fin vy över villaområdet.

Planlösningen på entréplanet erbjuder er en välkomnande entréhall, kök med matrum, stort vardagsrum med öppen spis, ett sovrum, badrum med dusch och gäst-wc. På övre plan får ni ett badrum, sovrum, dagligrum med utgång till balkong och förvaring i inbyggda garderober. I källaren hittar ni tvättstuga, torkrum, pannrum och två matkällare. Till källarplanet finns även utgång till baksida av huset.

Klassisk villaträdgård som är lummig och inbjudande med äppelträd. Här finns grusade gångar på fastigheten samt en uppvuxen gräsmatta runt huset. I trädgården finns en uteplats men även gott om grönytor som ger utrymme för flera möbelgrupper.

Här bor ni i lugna, hemtrevliga och barnvänliga kvarter med närhet till natur, motionsspår, mataffär, förskolor och skolor men även med behagligt gångavstånd till citykärnan.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel
Kersti Lychnell
Assisterande mäklare

Kersti Lychnell

Mäklarassistent Läs mer om Kersti

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Anundsgatan  19, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Anundsgatan  19, Såld i Svartbäcken, Uppsala Planlösning från Anundsgatan  19, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad