Såld

Krokhöjden, Nacka

Ängsövägen 18

Slutpris: 6 500 000 kr

Ängsövägen 18

Nu har ni chansen att köpa ett väldigt trevligt hem i populära Krokhöjden!

ACCEPTERAT PRIS!

Välkomna till populära Krokhöjden och detta trivsamma hem. Här bor man i ett lugnt och tryggt område med direkt närhet till naturen, bra skolor och mycket goda kommunikationer in till Orminge centrum samt in till stan.

Bostaden är ett välplanerat en-plans hus med stora sällskapsytor över kök och vardagsrum, tre sovrum, ett badrum samt en gäst wc, en tvättstuga samt två underbara uteplatser. På husets baksida har man ett härligt inglasat uterum som kan användas året om och som lämpar sig perfekt för hela familjen eller besök av vänner. En härlig trädgård i högt läge med goda ytor och odlingsmöjligheter. Planlösningen är idag disponerad på tre sovrum, men med möjlighet att skapa ytterligare ett. Det finns även ett gästrum som nås från trådgården, på baksidan av garaget.

Detta är ett perfekt hem för familjen som söker en villa i ett lugnt och barnvänligt område men nära till allt. Villan passar även den äldre generationen som vill bo i ett plan, lättskött och med en fin trädgård.

Krokhöjden är tryggt, tyst och lugnt. Man har nära till Orminge centrum som erbjuder matbutiker, affärer, gym och väldigt goda kommunikationer med buss. Området ligger även granne med ett stort naturområde med fantastiska promenadvägar och badvänliga Glasbrukssjön samt myrsjön. Motorvägsbussar tar dig direkt till Slussen då drygt 20 min.

kontakta mäklaren för mer information och varmt välkomna på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ängsövägen 18, Såld i Krokhöjden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad