Såld

Björknäs, Nacka

Ängsbacken 3, 2tr

Slutpris: 1 950 000 kr

Ängsbacken 3, 2tr

Ljus och väl tilltagen 2:a med balkong och fönster i flera väderstreck!

Ljus och väl tilltagen 2:a med balkong och fönster i flera väderstreck!

- Balkong
- Ingen insyn
- Stort förråd
- Mycket förvaring
- Ljusinsläpp i flera väderstreck

Denna fina och generösa 2:a i det eftertraktade området Björknäs erbjuder en fantastisk boendemiljö. Den stora balkongen i öst ger dig direkt tillgång till härlig sol hela förmiddagen. Njut av närheten till motorvägsbussar som tar dig till city på endast 10 minuter, utan att störas av dem. Området erbjuder även vackra promenadstråk längs pittoreska villaområden och en underbar promenad ner mot vattnet vid det vackra Skurusundet och badvänliga Glasbrukssjön. Här finns verkligen något för alla!

Bostaden är ljus och fräsch med stora fönsterpartier som ger generöst med ljusinsläpp och en optimal planlösning. Hela bostaden är i bra skick och utstrålar trivsel. När du kliver in genom den välkomnande hallen möts du av rymliga förvaringsmöjligheter i en praktisk garderob. Lampa i taket och belysning i skåpet som ger ett fint ljus samt praktisk klinkers på golvet.

Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en stor soffa, soffbord, tv-bänk och bokhylla. Det är verkligen en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Köket är välhållet och fullt utrustat med moderna maskiner. Här finns gott om förvaring och arbetsytor, samt en naturlig matplats för fyra personer vid det stora fönstret.

Sovrummet är generöst tilltaget och har gott om plats för en större säng samt förvaringsmöjligheter för kläder och annat i garderober. Det är dessutom härifrån du når bostadens balkong.

Badrummet är fint och är välhållet med spotlights i taket som ger en behaglig atmosfär. Här finner du handfat, förvaringsskåp, dusch/badkar, wc, tvättmaskin och skåp för förvaring.

Till bostaden hör ett stort förråd, vilket ger dig extra plats för att förvara saker som du inte använder dagligen. Detta är perfekt för att hålla ordning och ha allt på sin plats.

Sammanfattningsvis erbjuder denna väldisponerade och generösa 2:a i Björknäs en underbar boendemiljö med närhet till både stad och natur. Ljus interiör, fina ytskikt, och genomtänkt planlösning gör detta till ett drömboende för den som uppskattar bekvämlighet och trivsel.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ängsbacken 3, 2tr, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad