Såld

Björknäs, Nacka

Ängsbacken 3

Slutpris: 2 750 000 kr

Ängsbacken 3

Ljus och väl tilltagen 3:a med stor insynsskyddad terass i söder nära kommunikationer!

Ljus och väl tilltagen 3:a med stor insynsskyddad terass i söder nära kommunikationer!

- Stort förråd
- Potentiell 4:a
- Ljusinsläpp i flera väderstreck
- Parkering för endast 300kr/mån
- Stor terass utan insyn med sol hela dagen
- Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i bostaden
- 5min från motorvägsbussar som tar dig till city på 10min

Denna fina och generösa 3:a i det eftertraktade området Björknäs erbjuder en fantastisk boendemiljö. Den stora insynskyddade uteplatsen i söder ger dig direkt tillgång till härlig sol hela dagen mot den grönskande innergården i föreningen. Njut av närheten till motorvägsbussar som tar dig till city på endast 10 minuter, utan att störas av dem. Området erbjuder även vackra promenadstråk längs pittoreska villaområden, en underbar promenad ner mot vattnet vid det vackra Skurusundet och badvänliga Glasbrukssjön. Här finns verkligen något för alla!

Bostaden är ljus och fräsch med stora fönsterpartier som ger generöst med ljusinsläpp och en optimal planlösning. Hela bostaden är i bra skick och utstrålar trivsel. När du kliver in i den välkomnande hallen möts du direkt av en härlig ljus atmosfär tack vare fönstret, rymliga förvaringsmöjligheter och en praktisk garderob.

Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en stor soffa, soffbord, tv-bänk och bokhylla. Det är verkligen en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Köket är välhållet och fullt utrustat med moderna maskiner. Här finns gott om förvaring och arbetsytor, samt en naturlig matplats för fyra personer vid det stora fönstret.

Sovrummen är generöst tilltagna och har gott om plats för en större säng, skrivbord, förvaringsmöjligheter och garderober.

Det helkaklade badrummet är otroligt fint med golvvärme och spotlights i taket som ger en behaglig atmosfär. Här finner du handfat, förvaringsskåp, dusch/badkar, wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Till bostaden hör ett stort förråd precis under, vilket ger dig extra plats för att förvara saker som du inte använder dagligen. Detta är perfekt för att hålla ordning och ha allt på sin plats.

Sammanfattningsvis erbjuder denna väldisponerade och generösa 3:a i Björknäs en underbar boendemiljö med närhet till både stad och natur. Ljus interiör, fina ytskikt, och genomtänkt planlösning gör detta till ett drömboende för den som uppskattar bekvämlighet och trivsel

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ängsbacken 3, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad