Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Alströmergatan 6, 2tr

Slutpris: 6 900 000 kr

Alströmergatan 6, 2tr

Välplanerad 3:a med balkong mot innergård - fönster i två väderstreck! Fint läge på Kungsholmen!

Ljus och fin lägenhet med fönster i två väderstreck och balkong mot innergården! Hallen erbjuder en rymlig klädkammare och avhängning för ytterkläder. Från entrén nås samtliga rum och ljusflödet från fönsterpartierna likaså. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och köket är modernt inrett med grå skåpsinredning. Två bra sovrum varav den ena har utgång till balkongen. Rummen har charmiga trägolv och ljus ytskick.

Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Fridhemsplan, Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, båtbryggor och härlig strandpromenad. Trevliga kvartersrestauranger av hög klass finns i närområdet. Det nybakade frukostbrödet köps på franska bageriet Les Petit Boudins. För rekreation och motion finns fina motionsspår längs med Kungsholms Strand samt även fina Kronobergsparken. Bara några kvarter till Fridhemsplans T-bana och kommunikationer samt Västermalmsgallerians service och shopping. Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med en härlig stadspuls och många parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Kungsholms strand samt Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken extra populärt. Ypperliga kommunikationer, Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet busslinjer. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad