Såld

Höganäs, Uppsala

Alriksgatan 1B

Slutpris: 2 775 000 kr

Alriksgatan 1B

Nu ges möjligheten att förvärva denna unika lägenhet i Höganäs – en omgjord 2,5:a till en 3:a!

Nu ges möjligheten att förvärva denna unika lägenhet i Höganäs – en omgjord 2,5:a till en 3:a med låg avgift belägen i centrala Höganäs! Här bor du bekvämt med trevligt söderläge och härlig utsikt mot föreningen mysiga och lummiga innergård.

Lägenheten är i genomgående bra skick med nytt parkettgolv och smakfulla ytskikt och här finns bl.a. ett fint modernt kök med bra utrustning, balkong i härligt solläge och badrum med tvättmaskin.

Planlösningen erbjuder även en välkomnande hall med snygg platsbyggd förvaring, sovrum med klädkammare bakom skjutdörrar. Stort rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Läget på bostaden ger ett fint ljus och trevlig atmosfär. På innergården finns en stor uteplats med grillmöjligheter och en lekplats.

Bostaden har något för alla – oavsett om man är en familj, äldre, singlar eller yngre par som värdesätter extra rum som kan användas för kontor/gästrum/sovrum. I källaren finns möjlighet att disponera tre förråd.

Mycket stabil HSB förening med låg belåning och god ekonomi där värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet, ip-telefoni, bostadsrättstillägg och tvättstuga ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gemensamt elavtal som håller elkostnaden nere. Den faktiska förbrukningen debiteras på månadsavgiften. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/domar/

Inom räckhåll finns Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 10 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar, flera riktigt bra restauranger och är dessutom nära till nationer och Universitetet. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På drygt 10 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Det många inte känner till, är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad