Kommande bostad

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 9, 12tr

  • price tag icon 3 175 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 38,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 175 kr/mån
floors icon Våning
  • 12 av 14 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1960
Alphyddevägen 9, 12tr

Välplanerad tvåa högt upp i huset med slående utsikt och solig inglasad balkong i väst!

Välplanerad tvåa högt upp i huset med slående utsikt och solig inglasad balkong i väst!

*KOMMANDE BOSTAD, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO*

- Slående utsikt
- Inglasad balkong i väst
- Tvättmaskin i bostaden
- Goda kommunikationer

Välkommen till denna 2:a högt upp i huset om 38,4 kvm med inglasad balkong. Här bor du i ett trivsamt läge med närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du slussen på endast några minuter. Denna port är bland de bästa då den har direkt utgång till stig som leder ner till kommunikationer.

Genomgående ljusa ytskikt och bra planerad! Bostaden erbjuder en välkomnande hall med hatthylla. Vardagsrummet är hjärtat i bostaden och har ett fint ljusinsläpp med fönster i burspråk och en inglasad balkong i bästa västläge. Köksdelen är renoverad och erbjuder gott om förvaring samt kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Sovrummet är väl tilltaget och har garderober samt plats för både säng och skrivbord om man så önskar. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin, handfat, wc och handdukstork.

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Alphyddevägen 9, 12tr, Kommande i Alphyddan, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad