Såld

Sunnersta, Uppsala

Åkervägen 7I

Slutpris: 4 360 000 kr

Åkervägen 7I

Välplanerat och fint renoverat enplanshus med soligt gavelläge

Välkommen till detta ljusa och ytterst välplanerade bostadsrättshus i fint skick. Bland annat har ytskikt, badrum, gäst-WC och kök renoverats på senare år. Huset ligger med ett soligt gavelläge, mot allmänning, i ett barnvänligt område. Här hittar du en lättskött och trevlig trädgård med gräsytor och äppelträd. Här får du också två trädäck, varav den största har en eldriven markis, med eftermiddags- och kvällssol.

Planlösningen ger er entré/hall med klädkammare, fint renoverat kök med matplats och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare får du här ett fräscht badrum med dusch, gäst-WC, tre sovrum och ett vardagsrum.

Intill huset ligger tillhörande enbilsgarage med en vidbyggd förrådsdel om ca 10 kvm. På uppfarten finns det plats för ytterligare en bil som kan laddas via den installerade laddboxen. Här bor du i lugna kvarter direkt intill natur, motionspår och skidbacke i Sunnerstagropen. Du har nära till bl a mataffär, skolor och förskolor samt har bra bil- och cykelvägar mot citykärnan.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Åkervägen 7I, Såld i Sunnersta, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad