Mäklare Västerås | Fastighetsmäklare Widerlöv
Widerlov logo

widerlöv Västerås

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Din mäklare i Västerås

En lyckad bostadsaffär handlar om lite mer engagemang, passion och hårt arbete.

Ändrade rutiner på våra visningar
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra medarbetare

Angelica Wassdahl

Mäklarassistent

Västerås, Kopparbergsvägen 8

0216655551

[email protected]

Ida Gissler

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Västerås, Kopparbergsvägen 8

0765-51 91 55

[email protected]

Jennifer Albinsson

Fastighetsmäklare

Västerås, Kopparbergsvägen 8

0704533874

[email protected]

Karolin Özel

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Västerås, Kopparbergsvägen 8

0734-35 35 65

[email protected]

Mäklare i Västerås

Ska du sälja lägenhet eller hus i Västerås? Funderar du på att köpa något? Vi på Widerlöv hjälper dig gärna. Våra erfarna och lokala mäklare i Västerås har stort engagemang och hög servicenivå för att göra dig så nöjd som möjligt.

Idag har vi 8 medarbetare på vårt mäklarkontor i Västerås. Tillsammans med de andra kontoren är vi Sveriges näst största privatägda mäklarfirma.

Oavsett om du ska köpa eller sälja i Västerås kommer vi göra vårt yttersta för att du ska få en lyckad bostadsaffär. En lyckad bostadsaffär handlar om lite mer engagemang, passion och hårt arbete. Anlita oss på Widerlöv i Västerås!

Lokala mäklare med koll på Västerås

Våra mäklare i Västerås är lokala och arbetar endast med bostäder i Västeråsområdet. Den lokalkännedom och kunskap kring Västeråsmarknaden som våra mäklare besitter kan endast komma från lång erfarenhet av branschen och staden.

Våra fastighetsmäklare känner väl till stadens olika områden och stadsdelar. Vi har koll på närliggande butiker, pendlingsmöjligheter, idrottsanläggningar och skolor. Vill du prata med en mäklare med koll på Västerås med omnejd, hör då av dig till Widerlöv. Tillsammans hittar vi ditt drömboende.

Köp och sälj bostad i Västerås

Ska du sälja din bostad i Västerås? Vi berättar gärna om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig. Boka en kostnadsfri värdering så kommer vi hem till dig för ett möte utan förpliktelser. Vi finns här för att ge dig en trygg och smidig försäljning av ditt boende.

Vi är måna om att alla våra kunder får en så bra bostadsaffär som möjligt, såväl säljare som köpare. Tveka inte att kontakta vårt Västeråskontor om du har några funderingar, våra engagerade mäklare svarar gärna på dina frågor!

Kontakta oss idag – Din mäklare i Västerås

Hör av dig till någon av våra mäklare i Västerås eller besök vårt mäklarkontor på Kopparbergsvägen 8. Välkommen till Widerlöv  – Din mäklare i Västerås!

Ska vi ses online eller hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst, digitalt eller fysiskt, möte.

-- Välj typ av bostad --
BOSTADSRÄTT
VILLA
FRITIDSHUS
TOMT
Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA

nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste från oss!

Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA