Jägarvägen 5A
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Jägarvägen 5A
Sunnersta, Uppsala

7 rum, boarea 195 kvm, biarea 10 kvm
Utgångspris: 7 890 000 kr eller högstbjudande
Slutpris: 9 400 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Exklusivt drömhem med sjöglimt, pool och trädgård i sydvästligt läge!

Välkommen till detta unika hem som ligger beläget på den attraktiva adressen Jägarvägen i Sunnersta/Graneberg. Här bor ni med direkt närhet till allt det bästa området har att erbjuda och endast några hundra meter från Ekoln.

Det första du möts av är de mycket generösa ytorna och en rymd utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och ryggåstak i vardagsrummet ger hemmet en härlig karaktär. Till detta finns en vacker och värmande kakelugn.

Bostaden har ett modernt och stilrent kök från Classon kök med vitvaror från Miele. Vid den stora köksön kan den matintresserade spendera många timmar. Intill köket finns plats för många middagsgäster. En trappa ner ligger bostadens matsal/vardagsrum och detta rum bjuder verkligen in till umgänge och tillställningar. På entréplan finns också möjlighet att dela till ett avskilt sovrum som lämpar sig mycket bra som master bedroom. Vidare finns ett badrum med dusch samt en rymlig tvättstuga. En våning upp ligger tre bra sovrum varav ett med walk-in closet, stort allrum samt ett smakfullt badrum med dubbeldusch.

Huset har stämningsfull designad belysning i trädgård såväl som inomhus som hjälper att skapa den trivsamma stämningen som du kommer att uppleva i detta hem.

I trädgården finns ett stort trädäck som är beläget i soligt sydvästläge med pool. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll i ett skyddat, privat läge. Välskött och insynsskyddad trädgård för den med gröna fingrar, men även plats för lek och aktivitet. Intill carporten finns även ett kallförråd. På uppfarten får du enkelt plats med ytterligare två bilar.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har 2 minuters promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Utgångspris:
7 890 000 kr eller högstbjudande
Bud
9 400 000 kr
Typ
Friliggande villa
Rum
7 rum
Boarea
195 kvm
Biarea
10 kvm
Tomtarea
776 kvm
Byggår
1992 & 2003

Budhistorik

 • BUDGIVARE 3:9 400 000 kr28 jan 14:09
 • BUDGIVARE 4:9 300 000 kr28 jan 14:07
 • BUDGIVARE 3:9 200 000 kr28 jan 11:03
 • BUDGIVARE 4:9 100 000 kr27 jan 19:29
 • BUDGIVARE 1:9 000 000 kr27 jan 17:26
VISA ALLA BUD

Planritning, bild 1 av 2

Jägarvägen 5A - Planritning
Jägarvägen 5A - Planritning
Jägarvägen 5A - Planritning
Jägarvägen 5A - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan -- Entré med klinkergolv och ljusa väggar. Praktisk skjutdörrsgarderob och ingång till förråd. -- Påkostat och genomtänkt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns induktionshäll, fläkt, hel kyl/frys, micro, ugn och diskmaskin. Dubbla diskhoar förenklar matlagningen. Parkettgolv och ljusa väggar. Bra belysning med spotlights över arbetsytorna. Intill ligger en matplats med möjlighet till stort middagsbord. -- Allrum med ryggåstak och stora fönsterpartier. Utmärkt som middagssalong eller vardagsrum. Dubbeldörrar i glas leder ut till uteplatserna och pooldäcket. Parkettgolv, ljusa väggar och stämningsfulla spotlights. -- Vardagsrum som med fördel kan disponeras om till ett större sovrum. Burspråk, eldstad och dubbeldörrar ger detta rum en trivsam karaktär. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och mycket bra förvaring i skåp samt goda arbetsytor. Här finns också centraldammsugare samt bergvärmepump. -- Badrum med dusch, wc, tvättställ med kommod och spegel. Klinkergolv och kaklade väggar. Övervåning -- Allrum med sjöglimt. Plats för soffgrupp och tv-möbel. Parkettgolv och ljusa väggar. -- Mycket smakfullt badrum i modern stil. Här finns dubbla duschar den ena med takdusch. Dubbla tvättställ, wc, handdukstork och spegelskåp. Klinkergolv och kaklade väggar samt stämningsfulla spotlights i taket. -- Master bedroom med skjutdörrsgarderob och walk in closet. Parkettgolv och ljusa väggar. Härlig utsikt över takåsarna i området. -- Två välplanerade sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns praktiska inbyggda garderober.

 • Fastigheten

  Typ

  Friliggande villa

  Fastighetsbeteckning

  Sunnersta 123:9

  Byggnaden

  Byggnadsår

  1992 & 2003

  Byggnadstyp

  1 ½ plan

  Renoveringar

  2002 Utbyggnad - entré och vardagsrum 2003 Ny Pool 2005 Installation av bergvärme 2007 Renovering nedervåning – Nytt kök, nya golv på hela nedervåningen och målning av alla väggar. 2013 Utvändig målning (1992/1998/2006/2013) 2015 Renovering Övervåning – Nya golv, nytt badrum, walk-in-closet, målning alla väggar och nya dörrar 2016 Nya markiser sovrum övervåning + altan 2017 Installation av måttbeställd pergola på altanen 2018 Ny luftvärme pump till poolen 2019 Fiber för bredband installerat. 2020 Cirkulationspumpar nya till pool. 2020 Ny inredning tvättstuga

  Uppvärmning

  Bergvärmepump, vattenburet golvvärme- och radiator-system. Kamin.

  Grund

  Uteluftsventilerad krypgrund och betongplattor

  Fasad

  Träpanel

  Grundmur

  Prefab betongbalkar

  Bjälklag

  Trä

  Tak

  Betongpannor

  Fönster

  3-glas isolerrutor

  Ventilation

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

  Storlek

  Boarea

  195 kvm

  Antal rum

  7 rum, varav 3 sovrum

  Tomtarea

  776 kvm

  Biarea

  10 kvm

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Multimedia

  Bredband

  Fiber

  Energi

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2020-12-22

  Energiförbrukning

  62 kWh/m² år

  Energiklass

  D

  Tomt

  Tomtarea

  776 kvm

  Övrigt tomt

  Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med odlingslådor, gräsmatta bärbsukar och fruktträd.

  Uteplats

  Flera uteplatser i soligt sydvästligt läge.

  Parkering

  Carport för en bil. Plats för ytterligare två bilar på uppfarten.

  Vatten och avlopp

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

 • Driftskostnad

  El

  31000 kr/år

  Sotning

  430 kr/år

  Försäkring

  7000 kr/år

  Renhållning

  1589 kr/år

  Vatten och avlopp

  5000 kr/år

  Totalt

  45019 kr/år

 • Ekonomi

  Taxering

  Taxeringsår

  2018

  Skatt/avgift

  8524 kr/år

  Typkod

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Taxeringsvärde

  4 547 000 kr

  Byggnadsvärde

  3 119 000 kr

  Markvärde

  1 428 000 kr

  Värdeår

  1995

  Pantbrev

  Det finns 11 uttagna pantbrev om sammanlagt 2 719 500 kr

  Servitut

  Planbestämmelser

  Stadsplan

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Robin Gelinder

Ansvarig Fastighetsmäklare

0735-35 54 45

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Jägarvägen 5A, UppsalaBostadsbildVälkommen till detta unika hem som ligger beläget på den attraktiva adressen Jägarvägen i Sunnersta/Graneberg. Här bor ni med direkt närhet till allt det bästa området har att erbjuda och endast några hundra meter från Ekoln. Det första du möts av är de mycket generösa ytorna och en rymd utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och ryggåstak i vardagsrummet ger hemmet en härlig karaktär. Till detta finns en vacker och värmande kakelugn. Bostaden har ett modernt och stilrent kök från Classon kök med vitvaror från Miele. Vid den stora köksön kan den matintresserade spendera många timmar. Intill köket finns plats för många middagsgäster. En trappa ner ligger bostadens matsal/vardagsrum och detta rum bjuder verkligen in till umgänge och tillställningar. På entréplan finns också möjlighet att dela till ett avskilt sovrum som lämpar sig mycket bra som master bedroom. Vidare finns ett badrum med dusch samt en rymlig tvättstuga. En våning upp ligger tre bra sovrum varav ett med walk-in closet, stort allrum samt ett smakfullt badrum med dubbeldusch. Huset har stämningsfull designad belysning i trädgård såväl som inomhus som hjälper att skapa den trivsamma stämningen som du kommer att uppleva i detta hem. I trädgården finns ett stort trädäck som är beläget i soligt sydvästläge med pool. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll i ett skyddat, privat läge. Välskött och insynsskyddad trädgård för den med gröna fingrar, men även plats för lek och aktivitet. Intill carporten finns även ett kallförråd. På uppfarten får du enkelt plats med ytterligare två bilar. Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har 2 minuters promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.https://widerlov.se/tillsalu/CMVILLA52L2BI2L0R6E0D4T7890000 kr