Såld

Sunnersta, Uppsala

Jägarvägen 5A

Slutpris: 9 400 000 kr

Jägarvägen 5A

Exklusivt drömhem med sjöglimt, pool och trädgård i sydvästligt läge!

Välkommen till detta unika hem som ligger beläget på den attraktiva adressen Jägarvägen i Sunnersta/Graneberg. Här bor ni med direkt närhet till allt det bästa området har att erbjuda och endast några hundra meter från Ekoln.

Det första du möts av är de mycket generösa ytorna och en rymd utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och ryggåstak i vardagsrummet ger hemmet en härlig karaktär. Till detta finns en vacker och värmande kakelugn.

Bostaden har ett modernt och stilrent kök från Classon kök med vitvaror från Miele. Vid den stora köksön kan den matintresserade spendera många timmar. Intill köket finns plats för många middagsgäster. En trappa ner ligger bostadens matsal/vardagsrum och detta rum bjuder verkligen in till umgänge och tillställningar. På entréplan finns också möjlighet att dela till ett avskilt sovrum som lämpar sig mycket bra som master bedroom. Vidare finns ett badrum med dusch samt en rymlig tvättstuga. En våning upp ligger tre bra sovrum varav ett med walk-in closet, stort allrum samt ett smakfullt badrum med dubbeldusch.

Huset har stämningsfull designad belysning i trädgård såväl som inomhus som hjälper att skapa den trivsamma stämningen som du kommer att uppleva i detta hem.

I trädgården finns ett stort trädäck som är beläget i soligt sydvästläge med pool. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll i ett skyddat, privat läge. Välskött och insynsskyddad trädgård för den med gröna fingrar, men även plats för lek och aktivitet. Intill carporten finns även ett kallförråd. På uppfarten får du enkelt plats med ytterligare två bilar.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har 2 minuters promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jägarvägen 5A, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Jägarvägen 5A, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad