Jakob Westinsgatan 1A, 1,5tr
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Jakob Westinsgatan 1A, 1,5tr
Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

6 rum, 196 kvm, 7 759 kr/mån
Utgångspris: 25 000 000 kr
Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Fantastisk våning med magisk utsikt mot Riddarfjärden!

Sällsynt tillfälle att förvärva denna tilltalande och exklusiva våning med 4 franska balkonger med magnifik sjöutsikt mot Riddarfjärden. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden utanför porten. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Magnifik och hänförande sjöutsikt över Riddarfjärden mot Södermalm, frontläge mot vattnet. Fantastisk hörnlägenhet, balkong mot den idylliska innergården. Vacker fiskbensparkett genom hela lägenheten som tillsammans med den fungerande öppen spisen skapar charm och känsla. Ljust och nyrenoverat kök med högkvalitativa vitvaror och utsikt mot Riddarfjärden i form av den franska balkongen. Moderna badrum med smakfulla materialval och golvvärme, samt separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Garage finns i huset. Stilfull fastighet anno 1924-1925 med vackert trapphus. För extern förvaring finns nyttjanderätt till ett källarförråd.

Högst eftertraktad adress på nedre Kungsholmen invid Riddarfjärdens glittrande vatten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. I närområdet finns Kungsholmstorg med ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Närliggande Landstingsparken samt Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv. Ypperliga kommunikationer med närliggande T-bana Rådhuset samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar närområdet. På bekvämt avstånd finns även Centralstationen och T-centralen med utmärkta kommunikationer såsom samtliga T-banelinjer, pendeltåg, Arlanda express och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Det finns goda parkeringsmöjligheter precis utanför dörren med möjlighet till elbilsladdning. På promenadavstånd når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker.

Utgångspris:
25 000 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
196 kvm
Rum
6 rum och kök
Avgift
7 759 kr/mån
Våning
1.5 av 7 (Hiss finns)

Planritning

Jakob Westinsgatan 1A, 1,5tr - Planritning
Jakob Westinsgatan 1A, 1,5tr - Planritning
Jakob Westinsgatan 1A, 1,5tr - Planritning

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

onsdag, 12 maj

Föranmälan krävs! Ring mäklare för att boka tid.

söndag, 16 maj

Föranmälan krävs! Kontakta mäklare för att boka tid.

måndag, 17 maj

Föranmälan krävs! Kontakta mäklare för att boka tid.

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Erik Lundkvist

Assisterande Fastighetsmäklare

0721-99 00 98

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  6 rum och kök

  Entré

  Ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjlighet, vitmålade väggar och stilfull fiskbensparkett.

  Hall/korridor

  Serveringsgång med bra förvaring och högt i tak. Förvaringsluckor i vitt samt vitmålade väggar och ekparkett.

  Kök

  Ljust och stilrent kök med med vita skåpsluckor hela vägen upp till taket skapar bra förvaring. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, kyl, frys, vinkyl samt ugn och micro. Diskbänk med magisk fönsterparti, utsikt mot vattnet. Köksö i mörk sten finns det sittplatser samt häll och grill. Fiskbensparkett golv och vitmålade väggar. Fransk balkongen utsikt mot Riddarfjärden.

  Matsal

  Med plats för väl tilltagen matgrupp och stora middagssällskap alternativt annan möblering. Mycket ljusinsläpp från det fina burspråket. Vacker fiskbensparkett samt vitmålade väggar.

  Bibliotek/Tv-rum

  Plats för stor soffgrupp och annan möblering. Två franska balkonger, magnifik och strålande sjöutsikt över Riddarfjärden Stilfull. Fungerande öppen spis skapar charm och känsla.

  Sovrum 1

  Med plats för säng, kontorsdel och annan möblering. Förvaring i inbyggd garderob med vita skjutdörrar. Elegant fönsterparti fransk balkong med utsikt mot Riddarfjärden. Vacker fiskbensparkett och vitmålade väggar.

  Sovrum 2

  Rymligt master-bedroom med plats för dubbelsäng, förvaring och annan möblering. Vacker fiskbensparkett samt vitmålade väggar. Balkong med strålande utsikt över idyllisk innergård. Vackert fönsterparti som ger mycket ljusinsläpp.

  Sovrum 3

  Med plats för säng, kontorsdel och annan möblering. Elegant fönsterparti med sjöutsikt. Trägolv och vitmålade väggar.

  Sovrum 4

  Hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar som ger bra med förvaring. Plats för säng, kontorsdel och annan möblering. Fiskbensparkett samt vitmålade väggar. Vackert fönsterparti med sjöutsikt.

  Badrum 1

  Stilrent badrum med smakfulla materialval. Två handfat med kommod under, duschhörna med duschväggar i klarglas och wc i vitt porslin. Vitt kakel samt klinkergolv i grå ton med golvvärme. Handdukstork med värmefunktion. Väggmonterad skåpsförvaring.

  Badrum 2

  Vitt helkaklat badrum med trevlig duschhörna. Handfat och wc i vitt porslin, svart kommod under handfat samt mörkt klinkergolv med golvvärme. Spegel med belysning ovan handfat. Handdukstork med värmefunktion.

  Tvättrum

  I anslutning till hallen finns även ett separat rum för tvätt och städmaterial med torktumlare och tvättmaskin. Grått klinkergolv med golvvärme. Utrustat med disko, övre och under skåpsluckor, vitt kakel ovan bänkskiva.

 • Bostaden

  Boarea

  196 kvm (Enligt föreningen)

  Månadsavgift

  7759 kr

  Kommentar till avgift

  I avgiften ingår värme, va, bredband och tv (basutbud).

  Våning och hiss

  Våningsplan 1.5 av 7, Hiss:Ja

  Andelstal

  Andel i föreningen: 5.73599%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Vattuormen 4

  Byggår

  1924-1925

  Renoveringar

  1991 Stammar. 2007 Säkerhetsdörrar till alla lägenheter. 2007 Dränering på innergården och hela källarplanet. 2008 Källare och garageport 12 nya parkeringsplatser. 2008 Rökkanaler. 2008 Renovering av fasad mot gatan. 2009 Renovering av yttertak. 2009 Renovering av hiss. 2010 Balkonger mot innergården har installerats på bekostnad av respektive bostadsrättsinnehavare. 2010 Samtliga ytterfönster har renoverats. 2010-2011 Båda trappuppgångarna har upprustats och målats om. 2010 Renovering av tvättstugan. 2010 Installation av värmekabel i ståndrännor och stuprör mot Norr Mälarstrand. 2015 Genomförande av åtgärder enligt OVK-utredning. 2015 Installation av säkerhetsgrindar och säkerhetsdörrar för trapphusbalkonger i både uppgång 1A och 1B. 2015 Renovering och upprustning av soprum. 2015 Renovering av entrédörrar. 2015 Byte till LED-armaturer i källare och garage. 2015 Rökkanaler till öppna spisar tätade i 1A. 2016 Stambyte av avloppsledningar i källaren och garage. 2016 OVK slutförd och godkänd i hela fastigheten. 2017 Nytt styrsystem för hissen i JW 1A. 2018 Tvättstugans maskinpark har moderniserats och torkskåp samt torktumlare baserade på kondensteknik har införskaffats. 2020 Påbörjades ett ventilationsprojekt. 2021 Takfläktar installeras på skorsten, mekaniskt utsug från alla lägenheterna. 2021 Fönsterrenoveringar med start i augusti plus ventilationssytsemet

  Övriga byggnader/utrymmen

  Föreningen har ett cykelrum som har plats för ca 10 cyklar. Tvättstuga.

  Tv & Bredband

  Fiber via Ownit.

  Status energideklaration

  Utförd

  Energideklaration utförd

  2019-10-14

  Energiklass

  E

  Parkering

  Garage finns i huset, separat kö.

 • Föreningen

  Namn

  BRF Vattuormen 24

  Allmänt om föreningen

  Vattuormen 24 är en äkta förening som äger marken. Föreningen registrerades 1997. Byggnaden uppfördes år 1924-1925 och adressen är Jakob Westinsgatan 1A. Huset ritades av arkitekten Sven Wallander. Föreningen upplåter 27 bostadsrätter och 9 lokaler. Den totala bostadsytan uppgår till 3 401 kvm och lokalytan till 518 kvm. Januari 2021 sänkte Brf Vattuormen avgiften med 10%. I huset finns ett cykelförråd. Juridisk person accepteras inte. Föreningen begär att medlemmen ska vara skriven på föreningens adress vid delat ägande.

  Ekonomi

  Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt korrespondens med styrelsen 2021-04-29.

  Hemsida

  https://www.vattuormen24.se/

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

onsdag, 12 maj

Föranmälan krävs! Ring mäklare för att boka tid.

söndag, 16 maj

Föranmälan krävs! Kontakta mäklare för att boka tid.

måndag, 17 maj

Föranmälan krävs! Kontakta mäklare för att boka tid.

MÄKLARE

Patrik Lundberg

Ansvarig Fastighetsmäklare, delägare

0708-66 53 01

[email protected]

Erik Lundkvist

Assisterande Fastighetsmäklare

0721-99 00 98

[email protected]

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Jakob Westinsgatan 1A, 1,5tr, StockholmBostadsbildSällsynt tillfälle att förvärva denna tilltalande och exklusiva våning med 4 franska balkonger med magnifik sjöutsikt mot Riddarfjärden. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden utanför porten. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Magnifik och hänförande sjöutsikt över Riddarfjärden mot Södermalm, frontläge mot vattnet. Fantastisk hörnlägenhet, balkong mot den idylliska innergården. Vacker fiskbensparkett genom hela lägenheten som tillsammans med den fungerande öppen spisen skapar charm och känsla. Ljust och nyrenoverat kök med högkvalitativa vitvaror och utsikt mot Riddarfjärden i form av den franska balkongen. Moderna badrum med smakfulla materialval och golvvärme, samt separat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Garage finns i huset. Stilfull fastighet anno 1924-1925 med vackert trapphus. För extern förvaring finns nyttjanderätt till ett källarförråd. Högst eftertraktad adress på nedre Kungsholmen invid Riddarfjärdens glittrande vatten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. I närområdet finns Kungsholmstorg med ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Närliggande Landstingsparken samt Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv. Ypperliga kommunikationer med närliggande T-bana Rådhuset samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar närområdet. På bekvämt avstånd finns även Centralstationen och T-centralen med utmärkta kommunikationer såsom samtliga T-banelinjer, pendeltåg, Arlanda express och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Det finns goda parkeringsmöjligheter precis utanför dörren med möjlighet till elbilsladdning. På promenadavstånd når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH54OBJC41MOQNE5E825000000 kr