Mäklare Stockholm | Fastighetsmäklare Widerlöv
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Stockholms mest rekommenderade mäklare – räkna med lite mer

En lyckad bostadsaffär handlar om lite mer engagemang, passion och hårt arbete.

Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Våra medarbetare

Amanda Nilsson

Blivande fastighetsmäklare

Stockholm, Norr Mälarstrand 72

0709-56 30 82

[email protected]

Amanda Persson

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0729-79 90 00

[email protected]

Anders Ljunglöf

Fastighetsmäklare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0732-42 70 00

[email protected]

Anna Zachrisson

Blivande fastighetsmäklare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0708-11 77 20

[email protected]

Välkommen till Widerlöv

Att välja rätt mäklare kan vara skillnaden som gör skillnaden mellan ett bra och ett riktigt bra resultat. För en lyckad bostadsaffär handlar mycket om engagemang, passion och hårt arbete.

Vi på Widerlöv Stockholm är en av innerstadens mest anlitade mäklarfirmor. Vi utgör dessutom en viktig del av Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Oavsett om du vill köpa, sälja eller behöver en värdering av din bostad så kan du alltid räkna med lite mer hos oss på Widerlöv.

Viljan att utvecklas

Viljan att utveckla, både människor och processer, går som en röd tråd genom Widerlöv & Co:s historia och utveckling. Widerlöv & Co startades 1995 av bröderna Tomas och Stefan Widerlöv. 2004 fick vi Dagens Industris Gasellpris för vår snabba och starka tillväxt. Idag är vi med våra fyra kontor och 75 medarbetare, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Som vi ser det så ska bostadsaffären vara trygg, smidig och alltid resultera i bästa möjliga försäljningsresultat. Därför utvecklar vi hela tiden våra mäklartjänster. Naturligtvis utifrån vad du som kund efterfrågar, men hellre genom kunna erbjuda dig ett försprång på bostadsmarknaden. Det tänker vi fortsätta med.

Ska vi ses online eller hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst, digitalt eller fysiskt, möte.

-- Välj typ av bostad --
BOSTADSRÄTT
VILLA
FRITIDSHUS
TOMT
Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste från oss!

Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA