Mäklare Stockholm | Fastighetsmäklare Widerlöv
Widerlov logo

widerlöv Stockholm

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Stockholms mest rekommenderade mäklare – räkna med lite mer

En lyckad bostadsaffär handlar om lite mer engagemang, passion och hårt arbete.

Widerlöv värnar om att minska smittspridning av covid-19 genom att vidta försiktighetsåtgärder.

Våra medarbetare

Amanda Nilsson

Fastighetsmäklare

Stockholm, Norr Mälarstrand 72

0709-56 30 82

[email protected]

Amanda Persson

Fastighetsmäklare

Certifierad nyproduktion

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0729-79 90 00

[email protected]

Åsa Grönwall

Fastighetsmäklare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0708-11 66 78

[email protected]

Benjamin Karacic

Blivande fastighetsmäklare

Stockholm, Birger Jarlsgatan 76

0763-97 84 53

[email protected]

Mäklare Stockholm

Har du planer på att köpa eller sälja i Stockholm? Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder i Stockholmsområdet. Ska du köpa eller sälja din villa, lägenhet, radhus, tomt, fastighet eller annan typ av, hör då av dig till våra mäklare i Stockholm så hjälper vi dig.

Widerlöv fastighetsmäklare är måna om att ha en mäklarfirma i toppklass med nöjda kunder. Våra mäklare finns med och hjälper dig hela vägen - Från värdering till försäljning av fastighet. Allt för att du ska få en trygg och lyckad bostadsaffär.

Som vi ser det så ska bostadsaffären vara trygg, smidig och alltid resultera i bästa möjliga försäljningsresultat. Därför utvecklar vi hela tiden våra mäklartjänster. Naturligtvis utifrån vad du som kund efterfrågar, men hellre genom att kunna erbjuda dig ett försprång på bostadsmarknaden.

En av de mest anlitade mäklarfirmorna i Stockholm

Vi på Widerlöv Stockholm är en av innerstadens mest anlitade mäklarfirmor. Vi utgör dessutom en viktig del av Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Oavsett om du vill köpa, sälja eller behöver en värdering av din bostad så kan du alltid räkna med lite mer hos oss på Widerlöv.

Våra mäklare kan Stockholm

Det finns många fördelar med att ha lokala kontor med mäklare som enbart jobbar lokalt. Det ger mäklaren en djupare kännedom om sitt område, både om bostadsmarknaden och stadsdelarna. Våra mäklare i Stockholm känner staden utan- och innantill. Vi har koll på våra objekt och deras närliggande grönområden, kollektivtrafik och nya projekt runtomkring.

Allt för att du som köpare och säljare ska få bästa tänkbara bostadsaffären just för dig.

Kontakta oss idag – Din mäklare i Stockholm

Oavsett om du är köpare eller säljare är du varmt välkommen med dina frågor. Boka en kostnadsfri värdering av din bostad så kommer vi hem till dig på ett möte. Kontakta någon av våra mäklare från kontoret i Stockholm så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med just din bostadsaffär. Välkommen till Widerlöv – Din mäklare i Stockholm!

Ska vi ses online eller hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, sommarstuga, lägenhet eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst, digitalt eller fysiskt, möte.

-- Välj typ av bostad --
BOSTADSRÄTT
VILLA
FRITIDSHUS
TOMT
Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad på det senaste från oss!

Jag har läst och godkänner W&Co:s dataskyddspolicy
SKICKA