Kommande bostad

Rosendal, Uppsala

Townhouse Rosendal

Townhouse Rosendal

Kommande Townhouse i Rosendal

Vill du bo i ett nytt och modernt Townhouse här i Rosendal? Bostäderna kommer ha stort fokus på hållbarhet samt mycket låg energiförbrukning och driftsekonomi. Beläget mitt i hjärtat av Rosendal ska det byggas åtta stycken Townhouse i direkt anslutning till härligt parkområde alldeles utanför tomt i västerläge. Stadsdelen Rosendal, belägen knappt tio minuters cykelväg från citykärnan är idag ett av Sveriges mest innovativa bostadsområden. I Rosendal bor du granne med stadsskogen, omgiven av natur, flera parker, service och restauranger.

Anmäl dig redan nu för att få förtur på säljstarten. Som intressent har du möjlighet att i tidigt skede vara med och påverka projektets utformning.

Anmäl ditt intresse genom att mejla dina kontaktuppgifter till: [email protected], ange "Intresseanmälan Townhouse Rosendal" som rubrik.

OBS! Projektet är i planeringsstadiet, all information är inte helt bestämd och uppgifter kan komma att ändras. Bilderna är illustrationer - ändringar och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad