Kommande bostad

Skölsta, Uppsala

Skölsta Trädgårdar

  • Projekt
3 495 000 - 3 995 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum
Skölsta Trädgårdar

Skölsta Trädgårdar

En lantortsidyll med direkt närhet till staden
Planerad officiell säljstart till hösten, men för mer info kontakta mäklarna!

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Skölsta trädgårdar!
Här ges tillfälle att bli ägare till ett av de tolv kvadratsmarta och energieffektiva nyproducerade parhus, med en belåning under 10.000kr/m². Parhusen är belägna i etablerat villaområde med naturen runt knuten. Skölsta är ett expansivt område i en härlig lantlivsidyll. Preliminär inflytt är vintern 2025.

Dessa tolv kvadratsmarta och energieffektiva parhus är ritade med den moderna familjen i åtanke vilket gett ett socialt entréplan med kök som ansluter till vardagsrummet. Samtliga parhus erbjuder 5 rum och kök, varav tre sovrum.

Till varje parhus hör en trädgård, ett utvändigt förråd samt parkeringsplats med möjlighet till elbilsladdare. Parhusen är välisolerade och utrustas med moderna värmepumpar som bidrar till låga uppvärmningskostnader.

Bostäderna är fördelade som 5 rum och kök. En välkomnande entré med gott om avhängningsytor tar dig in i bostaden, här möts man också av ljuset från fönsterpartierna i vardagsrummet. I anslutning till entrén hittar man bostadens första badrum. Det helkalkade badrummet är över 7 kvadratmeter stort och utrustas med WC, kommod, spegel, samt duschhörn. Det inrymmer även tvättmaskin, torktumlare och husets värmepump.

Köket är bostadens hjärta och är också placerat i mitten av bostaden. Från köket har man direktkontakt med matplatsen och vardagsrummet. Via vardagsrummet tar man sig ut på terrassen och vidare ut i den privata trädgården som varje bostad disponerar. Under trappan som leder till ovanvåningen finner man ett praktiskt förrådsutrymme.

Ovanvåningen består av ett allrum, tre sovrum och gott om förvaring. Till master bedroom hör en lyxig walk in closet om
4,6 m², som också kan användas som babyrum. Från allrummet når man ytterligare en klädkammare, och de mindre sovrummen förses med garderober. Ovanvåningens badrum förses med WC, kommod, spegelskåp, samt duschhörn

Området består till största del av bebyggda villatomter samt ängsmark. Gränbystaden, som du når på ca 6 minuter med bil, gör vardagen enklare. Här finns närmare hundra butiker och två stora livsmedelsbutiker med generösa öppettider. Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränbystaden och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. Den nya bilvägen till Skölsta färdigställdes 2016 och sträcker sig från Skölsta till Årsta/Vaksala kyrka. I anslutning till den nya bilvägen finns även en belyst cykelväg.

Närheten till Uppsala ger många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns en nybyggd förskola i området, samt fler förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I direkt anslutning till Skölsta ligger anrika Vedyxaskogen med trevliga vandringsleder.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Klas Winter
Assisterande mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad