Pågående

Skiljebo, Västerås

Skiljebo Äng 1

  • Projekt
1 095 000 - 4 095 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 4 rum
Skiljebo Äng 1

I Skiljebo Äng bor du bekvämt i en nyproducerad lägenhet mitt i ett etablerat och levande område. Med Skiljebo centrum alldeles intill och en lugn rofylld skogsglänta som granne, har du allt du behöver inom bara några hundra meter.

I Skiljebo Äng kommer du att uppleva moderna bostäder i nära samspel med äldre bebyggelse i gröna kvarter. Här kan du finna både gemenskap och grönska. Här planerar vi för Svanenmärkta bostadsrätter. Det blir ljusa bostäder med fönster i två väderstreck, alla får balkong eller uteplats samt förrådsutrymme. Genomtänkt planlösning och en inredning med många möjligheter för att du ska kunna skapa just ditt personliga hem. I huset finns hiss som enkelt och bekvämt tar dig till ditt våningsplan.

PARKERING
För dig som är bilburen finns ett antal parkeringsplatser att hyra. För dig som inte har en egen bil men som ibland ser fördelar med att ha tillgång till bil planeras en bilpool. Det planeras också för ett antal carports samt ett antal elbilsplatser att hyra.

UNDERLÄTTA VARDAGEN
Skiljebo Äng planeras bara ett stenkast bort från Skiljebo centrum. Här finns det du behöver för att förenkla vardagen så som matbutik, apotek, frisör, restaurang, gym och bibliotek. Saknar du något så ligger Västerås centrum endast ca 2,5 km bort.

PENDLARVÄNLIGT MED BRA BUSSFÖRBINDELSER
I Skiljebo Äng har du nära till det mesta. Det finns goda kommunikationer till Västerås centrum med flera busslinjer i närheten. Skiljebo Äng ligger strategiskt för dig som pendlar då du snabbt kommer ut på E18 med bil och har nära till buss mot Arlanda och Uppsala. Både Finnslätten och Hälla med köpcentrum ligger nära till hands.

SKOLA OCH FÖRSKOLA
Har du små eller större barn finns både förskola och skola i områdets precisa närhet.

EN AKTIV LIVSSTIL
Skiljebo Äng passar dig som har en aktiv livsstil, oavsett om du tycker om att vara ute och promenera eller jogga i naturen eller genomföra din fysiska aktivitet och träning på gym. I närområdet finns många fina platser för rekreation som skog och grönområden, perfekt för dig som tycker om naturen. I Skiljebo centrum finns ett nytt och fräscht gym för dig som föredrar det.

AKTIVITETSPARK
Kommunen anlägger en aktivitetspark i anslutning till Skiljebo Äng. Här planeras för konstgräsplan, ytor för dans och gruppträning, utegym samt lekstig för de små.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin
Mimmi Holm
Assisterande mäklare

Mimmi Holm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mimmi

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad