Pågående

Skiljebo, Västerås

Skiljebo Äng 1

1 595 000 - 3 745 000 kr
Skiljebo Äng 1

Här kan du bo bekvämt i en nyproducerad lägenhet mitt i ett etablerat och levande område. Med Skiljebo centrum alldeles intill och en lugn rofylld skogsglänta som granne, har du allt du behöver inom bara några hundra meter.

I Skiljebo Äng kommer du att uppleva moderna bostäder i nära samspel med äldre bebyggelse i gröna kvarter. Här kan du finna både gemenskap och grönska. JM planerar för blandade upplåtelseformer med både ägarlägenheter och bostadsrätter i olika hustyper - samtliga Svanenmärks. Det här blir ljusa bostäder med fönster i två väderstreck, alla får balkong eller uteplats samt förrådsutrymme. De får en genomtänkt planlösning och interiör med många möjligheter till inredningsval, för att du ska kunna skapa just ditt personliga hem. I huset finns hiss som enkelt och bekvämt tar dig till ditt våningsplan.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad