Pågående

Roslags Näsby, Täby

Roslagsporten

  • Projekt
2 595 000 - 7 995 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 6 rum
Roslagsporten

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet!

Nya och innovativa kvarter växer fram
Spännande arkitektur, grönskande tak, parker och öppna platser där folk kan träffas och umgås – det kommer du att möta när västra Roslags Näsby står klart. Bebyggelsen har smarta lösningar som minimerar klimat- och miljöpåverkan – och det ska vara lika enkelt som självklart att leva på ett hållbart sätt här!

Lägenheter med mycket ljusinsläpp
I Brf Roslagsporten planerar vi för 60 ljusa och välplanerade lägenheter, från den välplanerade ettan till större sexrummare. De flesta blir genomgående med fönster i två väderstreck och några med uthyrningsdel. Alla bostäder har härliga balkonger, uteplatser eller terrasser som blickar ut mot söder eller mot gården.

Husen är uppdelade i olika volymer med varierande material såsom trä, betong, tegel och plåt. Kvarteret har ett grönt fokus med en inbjudande innergård med plats att umgås för både stora och små, och gröna solcellstak. Har du bil parkerar du smidigt i ett gemensamt garage som är beläget under huset som delas med grannfastigheten.

En levande och energifylld stadsmiljö
I västra Roslags Näsby ska totalt cirka 1400 bostäder byggas, från flerbostadshus till radhus och studentbostäder. Vid stationen planeras för en femton våningar hög studentskrapa. Penthouses och townhouses är några andra inslag i den innovativa stadsmiljön.

Flera av byggnaderna som ligger utmed gångstråk och intill torg har reserverat sina bottenvåningar för olika typer av verksamheter som till exempel förkola, butiker och kontor.

Med fokus på hållbarhet
I det nya området strävar man efter att begränsa biltrafiken och göra det enkelt att cykla och promenera. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. En ny bro har byggts över spåren som kopplar samman området med den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad