Kommande bostad

Barkabystaden, Järfälla

Parkterrassen

  • Projekt
Parkterrassen

Bo i centrala Barkarby med Manhattankänsla och bästa parkvy!

I Barkarby planerar Sävstaholm Fastigheter för ca 104 bostäder i brf Parkterrassen, dessa är fördelade på 1-5 rok. Här kommer erbjudas boenden för alla från unga vuxna, småbarnsfamiljer till seniorer och med attraktiva ytor i bottenplan för restaurang, co-working och ett makers place för de kreativa. Ambitionen är att skapa flergenerationskvarter som passar både studenten som den yngre småbarnsfamiljen men även för den äldre.

Brf Parkterrassen har ett strategiskt läge för både bostäder och kontor tack vare närheten till både E18 och den nya framväxande kollektivtrafiknoden i Barkarby där tunnelbana, buss, pendeltåg, regional- och fjärrtåg år 2026 möts och binder ihop Stockholm och Mälardalen på ett helt nytt sätt. Utvecklingen av Barkarby gör platsen till en viktig knutpunkt för hela regionen när Stockholm växer.

Barkarby är en urban plats där ett aktivt, hälsosamt och framåtlutat liv bor granne med natur, kultur och nya upplevelserika mötesplatser. I Barkarby finns den nya tidens handel och restauranger, här finns den effektiva infrastrukturen som framtidssäkra ett flexibelt och berikande liv för kommande generationer människor och företag.

Läs mer om projektet

OBS! Projektet är i planeringsstadiet, all information är inte helt bestämd och uppgifter kan komma att ändras. Bilderna är illustrationer - ändringar och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan
Isabella Lindell
Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad