Slutsålt

Luthagen, Uppsala

Kvarnparken

  • Projekt
2 095 000 - 4 845 000 kr
Kvarnparken

Nybyggda ägarlägenheter i Luthagen. Ägandeformen är vanlig i Europa och på frammarsch i Sverige.

Med storlekar från 1 till 6 rum och kök finns här goda chanser att hitta ett hem som matchar just dina önskemål. Planlösningarna är öppna och flexibla. Samtliga 31 bostäder får rymliga balkonger med plats för både odlingar och utemöbler.
I Kvarnparken bor du bekvämt med smarta förvaringslösningar, modern utrustning och genuina material. Ett parkeringsgarage gör att du slipper skrapa bilrutor om vintermorgnarna. Allt detta i ett läge som dessutom ger dig gång- eller cykelavstånd till det mesta.
Helt din egen - en friare livsstil
Att bo i ägarlägenhet innebär att du äger och har lagfart på din bostad. Det är ett alternativ för dig som värdesätter flexibilitet och självbestämmande i vardagen. Om och när du vill sälja, hyra ut eller pantsätta lägenheten är helt upp till dig. Ägandeformen möjliggör även för juridisk person att köpa bostad i Kvarnparken.

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad