Slutsålt

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 66

  • Projekt
1 445 000 - 7 395 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 4 rum
Kungsgatan 66

En kaxig adress

På centrala Kungsgatan lägger vi grunden för Uppsalas nya stadsbild. Här bygger vi ett hus med åtta våningar samt vind. Fasaderna är ljusa med inslag av guldfärgad plåt och brungrå tegelpartier. Med en elegant och levande framtoning blir Kungsgatan 66 sinnebilden av citylivet – moderna stadshem för den moderna stadsmänniskan. Bland de 51 lägenheterna finns allt från smarta studiolägenheter till mysiga vindsvåningar samt en etagevåning. Samtliga erbjuder gott om förvaring samt eget källarförråd. Här på Kungsgatan 66 bor du som älskar storstaden, oavsett var i livet du befinner dig.

Pocket park och stadsutsikter
Nära resecentrum och mitt i city får kvarteret Kungsgatan 66 ett unikt läge med ögonblicklig närhet till Uppsalas många nöjen. På kvarterets innergård anlägger vi en grönskande pocket park, en lättillgänglig minipark, med vackra och funktionella skulpturer att både sitta på och leka med. Eftersom vi vet att de flesta Uppsalabor vill ha smidig åtkomst till sin cykel bygger vi ett lättillgängligt cykelrum i gatuplan.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Karin Berglund
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad