Slutsålt

Centrum, Uppsala

Kungsgatan 66 två

1 600 000 - 7 200 000 kr
Kungsgatan 66 två

Pendlarläge

Nu planerar vi för en andra etapp av Kungsgatan 66 i ett oslagbart läge i centrala Uppsala. Här erbjuder vi ett toppmodernt boende med nyproduktionens bekvämligheter i ett bostadsområde med en kilometer till stadskärnan och fyra minuter till resecentrum. Etappen får lägenheter mot Kungsgatan med fina balkongutsikter i sydväst mot Uppsalasiluetten av slott och domkyrka.

På denna adress bor du som älskar storstaden Uppsala, oavsett var i livet du befinner dig. Nära resecentrum och mitt i city får kvarteret Kungsgatan 66 ett unikt läge med ögonblicklig närhet till stadens stora utbud av kultur, restauranger, butiker och nöjen.

Husets fasader är ljusa med inslag av guldfärgad plåt och brungrå tegelpartier. Med en elegant och levande framtoning blir Kungsgatan 66 sinnebilden av citylivet. För att Kungsgatan 66 ska bli ett hem för alla som trivs bäst i staden finns här många bostadsalternativ att välja mellan, från mysiga ettor till rymliga femmor, där några är fantastiska vindsvåningar med högt i tak och har milsvid utsikt. Samtliga erbjuder toppmodernt kök, helkaklat badrum, gott om förvaring samt eget källarförråd. Balkonger och uteplatser i sydväst får fina utsikter mot Uppsalasiluetten av slottet och domkyrkan.

På kvarterets innergård anläggs en grönskande pocket park med stora ambitioner. Här hittar du det du förväntar dig av en park – lummig grönska och vackra skulpturer. I husets entréplan planeras för tre kommersiella lokaler avsedda för butiksverksamhet.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Berglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad