Pågående

Nacka Strand, Nacka

K1 Nacka Strand

  • Projekt
2 500 000 - 9 000 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 5 rum
K1 Nacka Strand

Upplev ett nytt sätt att bo!

Centralt i Nacka strand utvecklar Tobin Properties de första husen i vad som kommer bli ett levande kvarter av bostäder. Tillsammans med arkitektkontoret DinellJohansson planeras det för lägenheter där form, funktion och genomtänkt design är i fokus med syfte att skapa bostäder som är hållbara över tid.

K1 ligger fantastiskt mellan berg o hav. Lägenheterna in mot berget har utsikt mot den gemensamma gården som är en undangömd oas. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass och sjöutsikten är närvarande i många lägenheter i projektet. Tack vare nya smarta lösningar skapas flexibilitet vad gäller rumsindelning, allt för att passa den moderna familjens föränderliga behov. Det här ska vara ett hem att kunna leva länge i. Det finns totalt 60 lägenheter, i storlek från 1 rok på 31 kvm till 5 rok på 110 kvm.

Nacka Strand är en trevlig stadsdel under förändring och uppbyggnad från gammal kontorsstad till bostadsområde. Här bor du med närhet till Stockholms skärgård men också Stockholm City och Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum med ca 150 butiker. Med båtfärjan Sjövägen kan du med SL ta dig till Nybroviken på bara 30 min, med färjan når du också Frihamnen och Lidingö. Buss 443 som du når runt hörnet tar dig till Slussen på bara 10 min. Förutom SL-färjan stannar här flera skärgårdsbåtar.

Tunnelbana, blå linjen är under byggnation och kommer gå mellan Kungsträdgården och Nacka Forum, beräknar vara klar år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafiken i Nacka.

Du har trevliga promenadstråk och naturen precis utanför. Bara en promenad bort ligger Nyckelviken som är ett av Nackas fina naturreservat, med motionsslingor, skidspår, utegym, bondgård och café. Nyckelviken är ett populärt utflyktsmål alla årstider. Eller ta en promenad efter vattnet, ända bort till Svindersvik Herrgård, med sitt unika café i brygghuset. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans med mera. Det finns också flera förskolor, skolor, restauranger, gym padelbanor, minigolf och matbutik i närheten.

Här bor du alltså med närhet till allt du kan tänkas behöva i ett växande område!

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Närområde

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad