Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Hildurs trädgårdar

Hildurs trädgårdar

Välkommen till Hildurs Trädgårdar. Obelånad bostadsrättsförening med låg månadsavgift!

I Luthagen, strax nordväst om Uppsala centrum, uppförs ett nytt bostadskvarter med charmiga radhus i tre plan. Samtliga hus har egen altan i markplan och en stor skyddad takterrass.
I Hildurs Trädgårdar finns förutsättningar att njuta av livets goda. Här behöver du inte lägga tid på renovering eller skötsel av villaträdgården, men kan ändå njuta av grillkvällar och morgonkaffe i det fria. Skola och förskola finns på gångavstånd, liksom Stabbyskogens vackra natur- och rekreationsområden.

Läs mer på projekthemsidan

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Närområde

Projektinformation

previous slide
next slide
Planlösning från Hildurs trädgårdar, Kommande i Luthagen, Uppsala Planlösning från Hildurs trädgårdar, Kommande i Luthagen, Uppsala

Info & intresse

Vill du veta mer om projektet och anmäla ditt intresse?

Anmäl dig här

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad