Pågående

Skölsta, Uppsala

Friliggande villor i Skölsta

Friliggande villor i Skölsta

Uppfyll husdrömmen i nybyggt hus – i natursköna Skölsta är det möjligt!

Välkommen 24 maj kl. 17:30-19:00 på husbyggarskola med Myresjöhus på Widerlövs kontor Östunagatan 1 i Uppsala. Anmäl dig till [email protected].

OBOS bygger nu friliggande villor i stadsnära Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

På Klyvarvägen bygger man både Myresjöhus och SmålandsVillan och först ut till försäljning är två villor Markaryd från SmålandsVillan på Klyvarvägen 7 och 9. Planerad inflyttning från och med november och efter årsskiftet.

Läs mer om Klyvarvägen 7

Läs mer om Klyvarvägen 9

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Ny förskola på Hasselbladsvägen och det finns förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola.

Vägbeskrivning: För att ta dig till Klyvarvägen, så tar du Skölstavägen från Uppsala fram till 4-vägskorsningen vid Svia Byväg. Här kör du rakt fram och följer Silvergransvägen ända tills ni kommer till Klyvarvägen på vänster sida.

OBS! Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Bostadsutvecklare

Projektinformation

previous slide
next slide
Planlösning från Friliggande villor i Skölsta, Pågående i Skölsta, Uppsala Planlösning från Friliggande villor i Skölsta, Pågående i Skölsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad