Slutsålt

Fullerö, Uppsala

Exklusiva villor

  • Projekt
5 945 000 - 5 995 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum
Exklusiva villor

Tillfälle att förvärva exklusiva och friliggande villor i Fullerö Hage. I kvarteret Hussvalan byggs 2 villor i stilren arkitektur med fasad och tak i ek och 183 väldisponerade kvadratmeter i två plan med sovloft. Standarden är genomgående mycket hög med påkostade materialval och maskinell utrustning. I varje bostad finns glaspartier från markplan till takhöjd, vilket tillsammans med generös takhöjd ger båda våningsplanen en inbjudande atmosfär av rymd och ljus. Trevlig träbelagd uteplats och härlig balkong.

Mitt i landets mest expansiva region, mellan stad och land, byggs Fullerö Hage. En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten och till pendeltåg, bussar och cykelvägar är det bara ett stenkast. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga.

Etapp 1 kommer att bestå av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster byggs ca 200 lägenheter i fyravåningshus. Det kommer bli både hyresrätter och bostadsrätter. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, byggs en förskola med ca 200 platser. Återstoden av Etapp 1 består av ca 300 radhus och villor på 1-2 våningar som omger den centralt placerade parken på ca 25 000 kvm. Förskolan kommer att ligga i direkt anslutning till både parken och skogen. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 700 bostäder, de flesta i form av lägenheter. Här är det även planerat för skola, idrottshall och äldreboende.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. För mer info om området besök gärna www.fullerohage.se.

För mer information och intresseanmälan vänligen mejla eller ring ansvarig fastighetsmäklare Michael Melin, mob: 0707-678323; e-post: michael.melin@widerlov.se. Observera att husen på bilderna kan vara extrautrustade och att vissa saker inte ingår. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Prislista friliggande villor Stratusvägen:

Stratusvägen 26 (tomt Va1) 6 295 000 kr
Stratusvägen 24 (tomt Va2) 6 195 000 kr

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Projektinformation

previous slide
next slide
Planlösning från Exklusiva villor, Slutsålt i Fullerö, Uppsala Planlösning från Exklusiva villor, Slutsålt i Fullerö, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Bostäder

 - 
 - 
 - 
Status
Pris (Fast pris)
Avgift
Rum
Adress
Boarea
Såld 5 945 000 0 kr/mån 6 Stratusvägen 24 183
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad