Slutsålt

Östra Salabacke, Uppsala

Brf Östra Sala Backe Etapp 2

4 950 000 - 5 395 000 kr
Brf Östra Sala Backe Etapp 2

Spännande stadsradhus med takterrass & växthus på taket!

Stadsradhusen disponeras i två plan med generös takhöjd, egen takterrass och växthus på taket samt uteplats och förråd på baksidan. Boarea om ca 137-139 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Plats för en bil på framsidan.

Bostäderna har genomgående bra standard, här finns bland annat Sentenskök med vitvaror från Electrolux, fönsterbänkar i Carreramarmor och lackmattad ekparkett. Varje radhus har en frånluftsvärmepump (Nibe F730) som ger vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer uppe. Badrummet på övre plan har golvvärme (el). Takhöjden är väl tilltagen, hela ca 3 m på entréplan och ca 2,5 m på övre plan.

Östra Salabacke ligger med bekvämt avstånd till centrala Uppsala. Härifrån når du snabbt Gränbystadens breda utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det är gång- och cykelavstånd till stadskärnan och flera lokalbusslinjer trafikerar området. E4:an nås på några minuter med bil. Från Uppsala Centralstation når du Stockholm Centralstation på ca 30-38 minuter med tåg. I Östra Salabacke planeras för drygt 2000 bostäder i en blandad stadsbebyggelse med gröna gårdar och varierande arkitektur.

Inflyttning planerad att ske senast kvartal 1, 2022.

Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare Michael Melin, 0707-678323 alt. e-post: [email protected].

Läs gärna mer om området på: http://ostrasalabacke.uppsala.se/.

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Säljaren förbehåller sig rätten till prisjusteringar.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad